REKLAMI GEÇ

Toyota’dan gövde gösterisi

Toyota’dan gövde gösterisi

Toyota Plaza Yarımca, 18-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında Denizli Autoshow 2010’da efsanevi arazi aracı yeni Land Cruiser Prado ve daha fazla güç ve ekonomi için yenilenen RAV4 modeli ile birlikte sekiz modeliyle gövde gösterisi yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2010 Perşembe, 18:00

Yenilenerek satışa sunulan ve Toyota’nın 60 yıllık arazi aracı deneyiminin günümüze yansıması olan Toyota Land Cruiser Prado, üstün sürüş konforu ve eşsiz arazi performansını aynı potada eritiyor. Lüks ve konfor gibi özelliklerin yanı sıra yeni Land Cruiser Prado ileri seviyede aktif ve pasif güvenlik donanımlarıyla da öne çıkıyor. Yeni Land Cruiser Prado, güçlü görünümü, geliştirilmiş aerodinamik özellikleri, zengin donanımı, geniş ve fonksiyonel iç mekanıyla pazarda güç gösterisi yapmaya devam ediyor.

Kompakt SUV segmentinin ilk örneği olan Toyota RAV4, boyutlarıyla kent yaşamına kolaylıkla ayak uydururken, güçlü, dinamik duruşu ve üstün teknolojisiyle gerektiğinde arazide de etkin bir araç olmayı biliyor. Tasarım ve teknolojisi yenilenen Toyota RAV4’te artan motor gücüne eşlik eden yüzde 17 oranında iyileştirilen yakıt ekonomisi dikkat çekiyor.

Aile otomobili avantajlarına popüler ve kendine güvenli hatchback enerjisi eklenerek yenilenen Toyota Auris, yenilenen özellikleriyle küçük ailelerin yanı sıra gençleri hedefliyor. Geniş iç mekan, rahatlık, pratik kullanım ve güvenilirlik özellikleri ile pazarda sağlam bir üne sahip olan Auris, Toyota Optimal Drive teknolojisine sahip motorlarıyla yakıt ekonomisi de sunan çevreci özellikleri ile öne çıkıyor.

Toyota’nın standında yer alan diğer araçlar arasında kompakt boyutlarıyla kent yaşamında hayatı kolaylaştıran ve küçük sınıfın en tutumlu araçlarından olan Toyota Yaris’in yanı sıra, modern tasarımı ve prestijli duruşu kadar geniş iç mekanı ve bagajıyla da popüler olan Toyota Corolla, prestijli duruşuyla öne çıkan D segmentinin önemli oyuncularından olan Toyota Avensis, dünyanın en favori hibrid otomobili çevreci Toyota Prius ile dış görünümde SUV şıklığı sunan pikap Toyota Hilux’ı sergiliyor.

Denizli Autoshow’da 400 metrekare üzerine kurulu standında 8 farklı modelini tanıtan Toyota’yı, Toyota Plaza Yarımca temsil ediyor. Toyota, tüm müşterilerini ve fuar ziyaretçilerini yeni teknolojilerle donatılan modelleri ile tanışmaya EGS Park Fuar Merkezi’ne bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı