REKLAMI GEÇ

Türkiye kazan Tan kepçe

Türkiye kazan Tan kepçe

Ortağı Corio ile birlikte Teras Park’ın inşaatında sona yaklaşan Tan Gayrimenkul, yeni AVM’ler için Türkiye’nin dört bir yanında arazi arayışında.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2007 Çarşamba, 00:00

Çalışmalar hızla sürüyor

Tan Gayrimenkul, Yenişehir’de yapımı hızla süren Teras Park’ta sona yaklaştı. AVM inşaatında 5. kata ulaşıldı. İnşaat çalışması, planlanan süreçte devam ederken, dev alışveriş merkezinde kiralama çalışmaları da sürdürülüyor. Başvurularda inceleme noktalandı. Teraspark uzman kadrosu, hedef kiracıları belirledi, bunlarla görüşmeler başlatıldı. Kiralama sürecinde son ayak olan teknik metrajlarla ilgili görüşmeler sürdürülüyor.

Dev tarama operasyonu

Gayrimenkul piyasasına dev bir porjeyle dolu dizgin giren işadamı Tan Gayrimenkul, Ege,İç Anadolu ve Akdeniz’i mercek altına aldı. Öncelikle AVM için gerekli alt yapıya sahip kentlerin listesini oluşuran firma, ortağı Corio’nun Türkiye’dekieli ayağı gibi çalışıyor. Belirlenen kriterlere uygun illerde iki özel ekibin, özellikle arsa lojistiği göz önünde bulundurularak yaptığı çalışmalar, önümüzdeki aylarda rapor halinde Tan Gayrimenkul’e ulaştırılacak. Şirket, raporlar doğrultusunda düğmeye basacak.

Teraspark yenilerine engel değil

Tan Gayrimenkul Yönetim Kurumu Başkanı İbrahim Tan, başta Ege ve Akdeniz bölgesinde olmak üzere birçok ili mercek altına aldıklarını dile getirdi. Bölgedeki bazı arsa tespitlerine bizzat katılan Tan, yerel yöneticilerin yoğun ilgisinden mutlu. “Örneğin Uşak ve Manisa gibi birçok ilde belediye başkanlarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” diye konuştu. Tan, yeni AVM projelerine start vermek için Teraspark’ın bitirilmesini beklemeyeceklerinin da altını çizerken, uygun arsaların bulunması halinde farklı kentlerde aynı anda birkaç AVM inşaatına birden başlayabilecekleri sinyalini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı