REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin ilk sigorta acentesi

200 yıllık geçmişi İtalyan Sigorta Acentesi Generali Sigorta her geçen gün biraz daha büyüyor. Türkiye’ye 1863 yılında giren Generali, toplam 385 acentesi ile hizmet veriyor.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2007 Cuma, 00:00

Türkiye’nin ilk sigorta acentelerinden olan Generali Sigorta her geçen gün biraz daha büyüyor. Türkiye’ye 1863 yılında giren ve anlaşmasını Osmanlı Döneminde İkinci Abdülhamit ve Şeyhülislam ile yapan firma dünyada 200 yıllık bir geçmişe sahip. Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sigorta firması olan Generali Sigorta, zorunlu deprem sigortası, yangın, trafik, kasko, nakliyat ve mühendislik gibi önemli konularda sigorta hizmeti veriyor.

Generali Sigortanın Türkiye’de önemli çalışmaları olduğunu söyleyen Generali Sigorta Denizli Bölge Acentesi ve Denizli Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Süleyman Cansev, Denizli’de 17 yıldır hizmet verdiklerini ve Denizli halkının firmalarına güvenin olduğunu söyledi. Generali Sigortanın güvenirliğinin kazanmasının en büyük nedeninde dünyadaki başarıları olduğunu söyleyen Cansev, “ Bir İtalyan firması olana Generali Sigorta 200 yıl önce İtalya’da kurulan bir sigorta acentesi. Kısa süre içerisinde dünya genelinde temsilciliklerini açan ve 1863 yılında Türkiye’de hizmet vermeye başlayan firmamız Denizli’de de 17 yıldır hizmet vermekte. 1863 yılında Osmanlı döneminde Sultan ikinci Abdülhamit ve Şeyhülislam tarafından imzalanan anlaşma ile Türkiye’de hizmet vermeye başladı. Firmamız, zorunlu deprem sigortası, yangın, trafik, kasko, nakliyat ve mühendislik konularında hizmet vermektedir. Yurt dışında bulunan bankamız ile de firmamız dünyanın 4’üncü, Avrupa’nın da3. büyük sigorta firması” dedi.

Sanayisi, ekonomik gücü olan Denizli’de böyle bir sigorta firmasının olmasının avantajlarının da olduğunu söyleyen Cansev, “ Firmamızın Denizli gibi ekonomisi, sanayisi güçlü olan bir ilde bulunması Denizli acısından çok önemli bir durumdur. Buradaki önemli firmalar bizlere gelerek veya bizler onlara giderek sigorta firmamız hakkında kendilerine bilgi veriyoruz. Firmamızın güvenilir bir firma olması ile tercih edilen sigorta şirketleri arasında yer alıyoruz.”diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı