REKLAMI GEÇ

Uğur Plastik’ten 3. şube

Denizli’de sekiz yıldan beri hizmet veren Uğur Plastik, üçüncü şubesini İstasyon Caddesi üzerinde hizmete açıyor. Uğur Plastik ortaklarından Uğur Semerci, 2007 yılı sonunda, servis hizmeti ağını genişletmeyi hedeflediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2007 Cuma, 00:00

Bir aile şirketi olan Uğur Plastik, kuruluşunun 8. yılında, üçüncü şubesini İstasyon Caddesi üzerinde hizmete açtı. Henüz resmi açılışı yapılmayan Uğur Plastik Ambalaj-Kağıtçılık Tekstil San. Tic ve Ltd’nin üçüncü şubesinde, strafordan, saklama kabına, buzdolabı poşetinden steril eldivene kadar, plastik türevi bir çok ürün satılıyor.

1999 yılında, Süreyya İnan ve Uğur Semerci tarafından kurulan şirket, Denizli, Bodrum, Fethiye ve Söke’ye toptan ve perakende satış yapıyor. Yıllık ortalama 400 bin YTL ciroya sahip olan Uğur Plastik, Bayramyeri’nde ve İstasyon Caddesi’ndeki şubelerinin ardından, üçüncü şubesini de yine İstasyon Caddesi’nde hizmete açtı. 1998’e kadar, Güven Plastik’te satış müdürü olarak görev yapan Uğur Semerci, bu görevinden ayrılması sonrasında, eniştesi Süreyya İnan ile birlikte Uğur Plastik’i kurduklarını belirtti. Uğur Plastik’in bir üretim merkezi olmadığını, üretimi fason olarak yaptırdıklarını dile getiren Uğur Semerci, “Biz fason üretim yapanlara, hammaddeyi veriyoruz ve naylon poşet imalatı yaptırıyoruz. Bunun yanında, strafor, tabldot, saklama kabı, buzdolabı poşeti, steril eldiven, peçete, tuvalet kağıdı gibi ürünlerin de toptan ve perakende satışını yapıyoruz” dedi. Çocuk bezi ve bebeğin doğumu sonrası gerekli olan tüm bebe iç giyim malzemelerinin de satışını yaptıklarını dile getiren Uğur Semerci, “Denizli içinde daha çok perakende satış yapıyoruz. Fethiye, Söke ve Bodrum’a ise servislerimizle mal gönderiyoruz. Bugüne kadar 2 mağaza ile hizmet veriyorduk. Üçüncü şubemizi de İstasyon Caddesi’nde hizmete açtık ancak, köprülü kavşak yapıldığı için cadde trafiğe kapalı. O nedenle resmi açılışımızı yapmadık. Haziran ayı sonunda açılış yapacağız” dedi. Semerci, hammadde satın alarak yaptırdıkları fason üretimin yanı sıra hurda naylondan da üretim yaptırdıklarını ve böylece kullanılmış naylonları ekonomiye tekrar kazandırdıklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı