REKLAMI GEÇ

Uzun Grup 4S Plaza ile geliyor

Otomotiv, akaryakıt, inşaat ve sigorta sektöründe önemli çalışmalara imza atan Uzun Grup, şimdi de ISUZU 4S Plaza’yı hizmete açıyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2007 Cumartesi, 00:00

Akaryakıt sektöründe Güney Marmara, Batı Akdeniz ve Ege Bölgesi’nde toptan akaryakıt satışı, inşaat, sigorta acenteliği gibi farklı sektörlerde adından sıkça söz ettiren Uzun Grup, şimdi de otomotiv sektöründe çalışmalarına başladı. ISUZU mağazası ile 2006 yılında çalışmalarına başlayan firma, Üçgen mevkiinde yeni mağazasını hizmete açıyor. Yeni mağaza hakkında basın mensuplarına bilgi vermek amacıyla basın merkezinde toplantı düzenleyen Uzun Grup yöneticileri, yeni mağaza hakkında bilgiler verdi.

Yapılan tanıtım toplantısında konuşan Uzun Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aynur Uzun, Satış Müdürü Süleyman Oruç ve Servis Sorumlusu Mehmet Ali Yılmaz, yeni açacakları ISUZU mağazası ile otomotiv sektöründe önemli başarılara imza atacaklarını söyledi. Yönetimi Kurulu Başkan Yardımcısı Aynur Uzun; “ Denizli’de faaliyetine inşaat sektörü ile başlayan firmamız insana verdiği önemle bugünlere kadar gelmiştir. Otomotiv, akaryakıt, sigorta ve otomotiv sektöründe hızla büyüyen Uzun Grup, yakın gelecekte Denizli’nin en büyük firması haline gelecektir. Otomotiv sektöründe 4S ISUZU plaza mağazamızı 12 Haziran’da düzenleyeceğimiz bir kokteyl ile hizmete açacağız. Bunun için çok mutluyuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı