REKLAMI GEÇ

Vali’den rekortmenlere ödül

Vali’den rekortmenlere ödül

Vali Abdülkadir Demir, 2012’nin kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerini ödüllendirdi. AYDEM, Abalıoğlu Yem ve Bereket Enerji kurumlar vergisinde şampiyonluk ödülü alırken, gelir vergisinde de AYDEM ile Bereket Enerji’nin ortakları Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı Vali Demir’den ödül aldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2014 Perşembe, 13:06

Denizli’de 2012 yılının kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerine Vali Abdülkadir Demir, tarafından ödül verildi. Ödül törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve rekortmen kurumların temsilcileri ve gelir vergisi şampiyonları katıldı.

2012 Vergilendirme döneminde kurumlar vergisinde birinci sırada Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş, ikinci sırada Abalıoğlu Yem Soda ve Tekstil Sanayi A.Ş, üçüncü sırada ise Bereket Enerji Üretim A.Ş. yer aldı.
Aydem’in ödülünü Genel Müdür Mesut Güzel, Abalıoğlu Yem’in ödülünü Orhan Abalıoğlu, Bereket Enerji Üretim A.Ş.’nin ödülünü ise Ali Yağlı aldı.

Gelir vergisinde ise ilk iki sıra, hem AYDEM’de, hem de Bereket Enerji’de ortak olan Ceyhan Saldanlı ile Ali Yağlı’nın oldu. Gelir vergisi 3.’sü isi adının açıklanmasını istemedi. Ceyhan Saldanlı’nın ödülü AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel’e verilirken, Gelir Vergisi ikincisi Ali Yağlı ödülünü bizzat Vali Abdülkadir Demir’den aldı.

Çalışıp üretim yapmanın önemli olduğunu belirten İşadamı Ali Yağlı, “Biz ne kadar vergi vereceğimizi, ne kadar kazanacağımızı düşünmeyiz. Bizim için çalışmak ve üretmek önemlidir “ dedi.

Denizli insanının çalışkanlığa ve üretkenliği ile Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Vali Abdülkadir Demir, “Denizli güzel işlerde önde olan bir kenttir. Şu anda Denizli’de aktif sigortalı sayısı 185 bine ulaştı. Bu çok önemli bir rakamdır. Denizli, vergi tahakkuku ve tahsili konusunda da üst sıralarda yer alıyor. Geçen yıl Denizli tahsilâtta 14. sıradayken bu sene 13. sıraya yükseldi. İnanıyorum ki Denizli, devam eden yıllarda da daha üst sıralara çıkacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı