REKLAMI GEÇ

Gökşin paylaşımlarıyla dikkat çekiyor

Gökşin paylaşımlarıyla dikkat çekiyor

Denizli’nin vergi rekortmenlerinden Ahmet Gökşin, iş dünyasındaki başarısı kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. İktidara karşı tam bir muhalif duruş sergileyen Gökşin, açık sözlülüğü, korkusuz tavrı ve zaman zaman esprili üslubu ile cesur çıkışlarda bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 12:21

Genelde toplumun diğer katmanlarına göre gerek mal varlıkları, gerekse iş dünyasındaki itibarlarını yitirmemek adına, deyim yerindeyse topa fazla girmediklerine inanılır.

İşadamları konusunda bu tarz ön yargılara sahip olanlar, pek çok atasözünün onlar için yazıldığını savunur. “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın”, “Suya sabuna dokunmamak”, “Benden uzak Allah’a yakın olsun” gibi atasözlerinin çok yakıştığı ileri sürülen iş dünyası hakkında bu düşüncelere sahip olanlar, haberimizi dikkatle okusun.

Keza Denizli’de öyle bir işadamı var ki, 600’den fazla kişi için ekmek kapısı işyeri de kendi de vergi rekortmeni olmasına karşın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarıyla bütün bu ön yargıları yıkıyor.

Açık sözlülüğü, korkusuz tavrı ve zaman zaman esprili üslubuyla iktidarı net ve zaman zaman sert dille eleştiren Ahmet Gökşin, iş camiasında korkusuz isim olarak gösteriliyor.

Sosyal medya hesaplarından, ekonomiden özgürlüklere kadar hemen hemen her konuda eleştiri ortaya koyabilen başarılı işadamı Ahmet Gökşin, ne kapısını çalacak vergi denetmenlerinden ne de muhalif tavrı nedeniyle sosyal medya trollerinden korkmuyor.

Son yıllarda Türk medyasının özgürlükler ve tarafsızlık konusunda sınıfta kalması nedeniyle seslerini daha çok sosyal medyadan duyurma gayreti içinde olan milyonlarca muhalif gibi bu platformu kullanan başarılı işadamı, gündemi yakından takip ediyor ve güncel konular üzerine görüşlerini belirtiyor.

Gökşin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her evde buzdolabının olmasını bir refah seviyesi olarak tanımlamasıyla sosyal medyada başlayan esprili paylaşımlara katılanların da arasında. Türkiye’de 36 bin Alman makam aracının bulunduğu, buna karşılık Almanya’da 11 bin Alman makam aracının olduğunu vurgulayan bir paylaşım yaparak altına “Sus.. Buzdolabın var” esprisini iliştiren Gökşin, yalnız iktidarı değil, yanlış bulduğu her konuda muhalefet partilerini de topa tutuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı