REKLAMI GEÇ

Yeni evlilere ücretsiz telefon

Türk Telekom yeni evlenen herkesi ücretsiz telefon sahibi yapıyor. 15 Mayıs- 30 Eylül tarihleri arasında evlenen herkes, bu kampanyadan faydalanabiliyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Türk Telekom, yeni evlenenleri, ev telefonu sahibi yapıyor. 15 Mayıs – 30 Eylül 2007 tarihleri arasında evlenen herkes, Tür Telekom’un bu kampanyasından faydalanabiliyor. Türk Telekom İl Yöneticisi Basri Eken, “Evlenen kişilerin bir kişi, tek olarak kampanyadan faydalanabilir. Ancak eşler isterse ayrı ayrı faydalanıp iki telefon hattı sahibi de olabilir.

Bunun için ön şart telefon abonesi olmak. Eğer telefonu da yoksa onu da veriyoruz hem de ücretsiz. Diğer şartlar ise belirtilen tarihler arasında evlenmek ve 24 ay abone garantisi vererek standart hat, şirket hat ve konuşkan hat tarifelerinden birini seçmeleri” dedi.

Kampanyanın sadece bunlarla sınırlı olmadığını belirten Beken, “Telefon sözleşmesini yapan müşterimizi SMS uyumlu 1 adet Panasonic Dec telefon makinesi hediye olarak verilecek.Ayrıca kampanyadan faydalanan çiftlerimiz, ücretsiz verilen telefonundan, 300 SMS ( 3 ay içinde kullanmak üzere), gönderme hakkına da sahip olacaktır. Evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve TC kimlik numarası ile Türk Telekom ofislerine ve Türk Telekom bayilerine uğrayan ve belirtilen tarihler arasında evlenenler bu kampanyadan faydalanacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı