REKLAMI GEÇ

Denizli’nin gurur tablosunu çizdi

Denizli’nin gurur tablosunu çizdi

80 yılını geride bırakan Hacı Şerif, yurt geneline hızla yayılan şubeleri ve kiosklarıyla Denizli’nin gurur tablosunu çiziyor. Şubeleşme hayallerini yıllar önce paylaştığı arkadaşlarından “çok zor” yanıtı almasına rağmen cesur bir atım adan Yunus Helvacı, bugün toplam 12 ilde 33 şube ve kioskla hizmet veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2018 Pazartesi, 14:33

Denizli’nin en eski markalarından biri olan Hacı Şerif, 4. kuşakla birlikte şahlandı. Babası Necip Helvacı’dan devraldığı bayrağı daha uzaklara taşımak için çıtayı bir hayli yükselten Yunus Helvacı, markayı ulusallaştırma yolunda ilerliyor. Markayı zincir haline getiren ve farklı illerde şubeleşmeye giden Yunus Helvacı, bugün Hacı Şerif bayrağını 12 farklı kentte toplam 33 şube ve kioskla dalgalandırıyor.

YAPAMAZSIN DEMİŞLERDİ
Yunus Helvacı, sayıları her geçen gün artan mağazaların dışında e ticarette de önemli bir yol kat eden ve bugün Türkiye’nin dört bir köşesine internet ve telefon aracılığıyla ürün satan Yunus Helvacı, yıllar önce en yakın arkadaşlarının bile “çok zor” bulduğu, “yapamazsın” dedikleri bir başarının altına imza attı.

İŞTE HACI ŞERİF’İN BULUNDUĞU İLLER
Bu yıl 80. Yılını kutlayan Hacı Şerif, Denizli’de 8 şube ve 3 kioskla, İstanbul’da 1 şube ve 4 kioskla, İzmir’de 1 şube ve 3 kioskla, Aydın’da 3 şubeyle, Antalya’da 2 şubeyle, Bursa’da 2 şubeyle, Ankara, Samsun, Eskişehir, Afyonkarahisar, Muğla ve Manisa’da ise 1’er adet şube ve veya kioskla hizmet veriyor.

İLK SIRADA DENİZLİ VAR
Hacı Şerif’in merkez binasının dışında Denizli’de 9 ayrı şube ve kiosku bulunuyor. Bayramyeri’ndeki 2 şubenin yanı sıra Çınar, Kınıklı, Valilik karşısı ve Karahayıt’ta şubeleri, Forum Çamlık, Sümerpark ve Teraspark AVM’lerde ise kiosklarıyla hizmet veren Hacı Şerif’in, e-ticaret merkezi de Denizli’de faaliyet veriyor.

İSTANBUL’DA SAYI 9’A YÜKSELİYOR!
2018’in zincire yönelik ilk icraatı olarak İstanbul’da 4 ayrı merkezde daha hizmet vermeye başlayacaklarını açıklayan Yunus Helvacı, bu vesileyle kısa sürede şube ve kiosk sayılarını 33’ten 37’e çıkaracaklarını dile getirdi.

ÜÇ BÜYÜK HACI ŞERİF’İN
Denizli’nin dışında İstanbul, Ankara ve İzmir’de tamamen kendi yatırımlarıyla ilerleme kararı içinde olduklarını dile getiren Yunus Helvacı, “Denizli’nin dışında bu üç metropolde büyümeyi kendi imkanlarımız doğrultusunda bizzat biz yöneteceğiz” diye konuştu.

ASIL BOMBA EKİM’DE!
Diğer illerdeki zincirlere yönelik uzun süredir Demirten Mimarlık ile hummalı bir çalışma içinde olduklarını söyleyen Helvacı, Ekim ayında İstanbul’da yapılacak franchising fuarına hazırlandıklarını belirtti. Mağazaların iç dizaynından tabelalara kadar, markayı her yönüyle franchisinge uygun yepyeni bir revizyondan geçirdiklerinin altını çizen Helvacı, “Zincirler konusunda asıl bombayı Ekim ayında patlatmayı hedefliyoruz. Sıçrama da büyük 2019’da olacak. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmak için hazır sayılırız” dedi

E TİCARETTE ÇITA BİR TIK DAHA…
Fiziki büyümenin yanı sıra e-ticaret konusunda da büyüme hedefinde olduklarını vurgulayan Yunus Helvacı, çıtayı 2018 için bir tık daha yukarıya çıkardıklarını belirtti. Her yıl bir önceki yıla oranla kendilerine hedef olarak günlük gönderi sayısını iki misline çıkartmayı koyduklarını dile getiren Helvacı, “Şu ana kadar e ticarette hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. İnşallah 2018 de bizi bu konuda utandırmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı