REKLAMI GEÇ

Tasarımda marka olma yolunda

Tasarımda marka olma yolunda

Denizli’nin tasarım ve proje bazlı işleri konusunda sektöründe öncü kuruluşlarından TÜMAŞ Mermer, İzmir Marble’ın en hareketli stantlarından biriydi. 3 üniversite eli birlikte ortaklaşa yürüttükleri tasarım yarışmasının bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiren TÜMAŞ, bu konuda marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2018 Cumartesi, 13:03

İzmir Uluslar arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın müdavimleri arasındaki TÜMAŞ, bu yılki fuara geçen sene çok konuşulan standıyla katıldı. Tasarım ve proje bazlı işlerde sektörünün öncü kurumları arasında yer alan TÜMAŞ Mermer, fuarlarda da bu yönünü öne çıkarıyor.

TASARIM YARIŞMASI 3 YAŞINDA
3 üniversite ile birlikte düzenlediği tasarım yarışmalarını da sürdüren TÜMAŞ Mermer’in bu önemli etkinliği için, bu yıl mimarlık fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri 3. kez yarıştı. Tasarım ve proje bazlı işlerde uzmanlaşarak sektörün öncü ülkeleri İtalyanlar ve İspanyollara karşı uluslararası piyasalarda rekabet edebilir hale gelmek için çaba sarf eden TÜMAŞ Mermer, bu nedenle Genel Müdür Suat Sungur’un tabiriyle; “Fuarlarda tasarım pazarlıyor”

2018’DEN DAHA UMUTLU
Zor geçen bir 2017 yılının ardından sektör temsilcilerinin 2018’den daha umutlu olduklarını dile getiren ve Çin Fuarı’nın da umutlarını nispeten 2017’ye göre daha fazla körüklediğini dile getiren Sungur, TÜMAŞ Mermer’in tasarım konusunda markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin altını çizdi.

TECRÜBESİNE GÜVENİYOR
Piyasaların bir önceki yıla göre daha hareketli seyrettiği 2018’de daha iyi bir ticari süreç yaşayacaklarını aktaran Sungur, İtalyanlar başta olmak üzere dünyanın dev firmalarına nihai üründe tedarik sağlayan bir şirket olmanın tecrübesiyle hizmet ürettiklerini dile getirdi.

“GÜÇ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”
“Tasarım konusundaki yarışmamızın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman söyledim yineliyorum. Bizler sektörün devleriyle yarışmak için tasarım ve proje bazlı işlerde yerli gücümüzü kullanarak iyi işler yapmaz zorundayız” diye konuşan Sungur, “Dolayısıyla iyi projelerde özellikle dış pazarlarda sektörün tüm aktörleriyle güçlü birliktelikler yapmaya dün olduğumuz gibi bugün de hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı