REKLAMI GEÇ

DEGİAD’dan ‘bu sene Denizli’ye gelin’ çağrısı

DEGİAD’dan ‘bu sene Denizli’ye gelin’ çağrısı

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Denizli’ye daha çok turist çekebilmek amacıyla başlatılan “Termal İyi Gelir” kampanyasına destek vererek, üyesi bulunduğu TÜGİK ile konfederasyona üye federasyonlara “bu sene Denizli’ye gelin” çağrısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2016 Çarşamba, 08:30

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, konuyla ilgili açıklamasında Denizli için çok şey yapmak istediklerini, bunlardan birisinin de Denizli’ye daha çok turist gelmesini sağlamak için “Termal İyi Gelir” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek vermek olduğunu belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği DENTUROD’un “Termal İyi Gelir” kampanyasının geniş kitlelere ulaşmasını istedikleri, DEGİAD olarak bu çağrıyı TUGİK’in “Türkiye Turistiyiz” kamyanyasıyla birleştirdiklerini ifade eden Sözkesen, şunları kaydetti:

“TÜGİK’in projesindeki çağrıyı, DENTUROD tanıtım sitesiyle www.termaliyigelir.com ile birleştirerek, DEGİAD sesiyle benimsemeye ve tekrarlamaya karar verdik. Bunu TÜGİK’e bağlı federasyonlar, bu federasyonlara bağlı dernekler ile diğer üst kuruluşumuz TÜRKONFED’e ve TÜRKONFED’e bağlı federasyonlara, bu federasyonlara bağlı derneklere, üyesi olduğumuz EGEV’e, kısacası DEGİAD’ın mensubu olduğu tüm kuruluşlara mailler gönderdik. Sosyal medyaya görselimiz ve çağrı metnimizi yerleştirerek, bu iletişimlerde Termal İyi Gelir projesinin tanıtım sitesinin linkini koyduk. Ulaştığımız her yere, herkese ‘bu sene Denizli’ ye gelin’ diyeceğiz.”

Yorumlar

htc kbc   -  Bağlantı 24 Şubat 2016, 16:32

99 TL den başlayan fiyatlar ile diyor. Umut termale giriyorsun tek kişi bi gece 138 TL. Richmond 68 EURO. Madem yapacaksınız bir şeyler Denizli halkı için yapın da gidip yararlanalım. Söylemekle olmuyor maalesef.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı