REKLAMI GEÇ

Anadolu kaplanlarına ödül

Anadolu kaplanlarına ödül

Ekonomist Dergisi’nin belirlediği ve Anadolu’nun en büyük 500 firması arasına giren 33 Denizlili şirkete, törenle plaketleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 09:29

Deniz TOKAT/(DHA)
Ekonomist Dergisi’nin İstanbul, Ankara ve İzmir haricinde Anadolu’nun en büyük 500 şirketi sıralamasına giren 33 Denizli firmasına plaketleri verildi. Dünya Gazetesi ve DESİAD işbirliğinde Anemon Otel’de düzenlenen ‘Yereldeki Gücümüz’ isimli plaket törenine; Vali Ahmet altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Şahin Tin ve Sema Ramazanoğlu, CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı, MHP Genel Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, dernek başkanları ve işadamları katıldı.

“SAYI HER GEÇEN YIL ARTIYOR”
Anadolu’nun en büyük 500 firması arasına Denizlili firmaların sayısının her geçen yıl arttığını belirten DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, “Her yıl DESİAD olarak bu aktiviteyi yapıyoruz. 2015’te şehrimizde Anadolu 500’e giren 33 firmamız oldu. 2014 yılında 30 firma ilk 500’e girdi. Her geçen yıl artan sayıda firmanın giriyor olması Denizli için Türkiye için önemli. Bizim burada yapmak istediğimiz bu işin ciddiyetini hissettirmek. Firmalarımız Dünyada ekonomik büyüme az olmasına rağmen yatırım yapma gayretini gösterdi” dedi.

“TABLO MUTLULUK VERİCİ”
Vali Ahmet Altıparmak ise, kentte faaliyet gösteren 33 firmanın ilk 500 içinde yer almasının mutluluk verici olduğunu ilerleyen yıllarda daha fazla firmanın listeye girmesini temenni ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ moderatörlüğünde ‘Yerelden Küresele Bir Yol Haritası’ konu başlığıyla Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı sunumunu yaptı. Tosyalı, katılımcılara küçük bir işletmeden nasıl 3 kıtada faaliyet gösteren bir firmaya dönüştüklerini anlattı.

Sunumun ardından Anadolu’nun en büyük 500 firması içinde yer alan 33 Denizli firmasına protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi. İlk 500’e giren Denizli firmaları şöyle:

“Er-Bakır, Aydem Elektrik Perakende Satış, Abalıoğlu Yem Soya, Sadık Group, Aynes Gıda, Başak Metal Ticaret ve Sanayi, Bereket Enerji, Aydem Elektrik Dağıtım, Menderes Tekstil, Seval Kablo, Kardemir Haddecilik, Seval İhracat İthalat ve Pazarlama, Halil Pekdemir Çiftliği, Pamukkale Kablo, Eymes A.Ş, Atom Kablo, Elsan A.Ş, Gamateks Tekstil Sanayi, Kaynak İplik Sanayi, Ozanteks Tekstil Sanayi, Küçüker Tekstil Sanayi, Akça Hazır Beton Sanayi, Kocaer Tekstil Sanayi, Uğurlular Tekstil Sanayi, Başarı Tekstil Sanayi, Eke Tekstil Konfeksiyon Sanayi, CMK Kablo Elektrik Sanayi, Üçyıldız Tekstil, Çarkıt Kablo, Başaranlar A.Ş, Erikoğlu Emaye, Gökhan Tekstil ve Kocaer Haddecilik.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı