REKLAMI GEÇ

DENİZLİ ESNAFI BORCUNA SADIK

DENİZLİ ESNAFI BORCUNA SADIK

Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli esnafının borcuna sadık olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2015 Pazar, 13:26

Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin seçimsiz yıllık olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Esnaf sarayı 7. Katında gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkan Vekili Mustafa Alan, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Abdullah Hasyıldırım, Halkbank KOBİ Pazarlama Müdürü Yüksel Semerci, Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Oda Başkanları ve Birliğe bağlı Kooperatif Başkanları katıldı.

Genel Kurulda, Yönetim ve Denetim Kurul Faaliyet Raporları ayrı ayrı okunarak kabul edildi.

KOOPERATİFÇİLİĞİ ÇEŞİTLENDİRİN
Genel Kurulda bir konuşma yapan Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Abdullah Hasyıldırım, kooperatifçiliğin çeşitlendirilmesi gerektiğini belirterek, özellikle enerji ve eğitim konularında kooperatifleşmenin önemine dikkat çekti. Hasyıldırım, Denizli’nin güneş enerjisi konusunda Türkiye’de ilk üçte olduğunu belirterek bu alanda kooperatifleşme çalışmaları yapacak girişimcilere destek vereceklerini söyledi.

DENİZLİ, TÜRKİYE’YE ÖRNEK
Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol da yaptığı konuşmada, birliğe bağlı 37 kooperatiften 35’inin genel kurullarını tamamladıklarını kalan 2 kooperatifin genel kurulunun da önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi. Çelikkol, Denizli esnafının borcuna sadık olduğunu belirterek, “Bugüne kadar 294 milyon kredi kullandırdık. Kullandırdığımız kredinin 7 milyonu takipte. Bunları da yapılandırarak geri dönüşümünü sağladık. Sonuç olarak Denizli esnafı gerçekten borcuna sadık. Kredi konusunda Halkbankası bize son derece yardımcı oluyor. Bugüne kadar neredeyse bankamızdan dönen dosyamız olmadı” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından TESKOMB Başkan Vekili Mustafa Alan, Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol’a teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar

esnaf   -  Bağlantı 1 Mart 2015, 15:23

musa amcamız ben dogdugumda başkandı denizlide bn ölüp giderim hala başkan bu koltuk o kadar rahatmı bi türlü yerini gençlere bırakmadı o kadar yüksek okul okumuş başkanlıga aday esnaf varki ama musa amca bi türlü yerini vermiyor hiç faydasıda olmuyo

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı