REKLAMI GEÇ

DEGİAD’dan 19 Mayıs buluşması

DEGİAD’dan 19 Mayıs buluşması

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) üyeleri geleneksel 19 Mayıs Gençlik Kokteyli’nde buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2017 Cuma, 11:49

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD), geleneksel 19 Mayıs Gençlik Kokteyli Moods Cafe’de gerçekleştirildi.

Kokteylde, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen tarafından Hüseyin Can Polat, Ebru Sürü, Mustafa Büyüktarakcı, Ahmet Sönmez, Özlem Köseoğlu, Mehmet Aka, Hasan Can Çalgır, Yunus Emre Asığ, Emin Mert Turgut, Tuncay Kıyak, Asım Deveci, Arif Balkanay, Ali Acar, Okan Yıldırım, Aydın Gürel, Okan Oğuz, Neslişah Özdemir, Merve Sarıkaya Erdemir ve Yeliz Özdemir’e üyelik belgeleri verildi.

Gençlik Kokteyli’nin açış konuşmasını yapan DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, “Bu hafta 19 Mayıs Haftası. Bizim bayram haftamız. Atamızın milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkışının 98. yıldönümünü kutluyoruz. Atatürk ve yoldaşlarının ölümü göze alarak kurtuluş meşalesini yaktığı gün. Bir ülkenin baştan yaratıldığı gün o gün can ile kan ile verilen mücadele, bugün ekonomi ile üretim ile eğitim ile devam ediyor. O gün olduğu gibi bugün de ateşten gömlek içinde memleket. Hiçbir zaman gerginliklerin bitmediği bir coğrafya burası. Dünyanın gözünü diktiği bir ülkeyiz biz. Çünkü gençlik var burada, çünkü enerji var, girişimcilik var, çalışkanlıkla övünen gençlik var” dedi.

Gençliğin Ulu Önder Atatürk ün Gençliğe Hitabesi’nde dediği gibi ülkeyi emanet aldığını anlatan Sözkesen, “Kendisine bayram armağan edilmiş olan bu kıymetli gençlik, yani bizler, 98 yıl evvel nefes verilen bu topraklara, bu ülkeye değer katmak için çabalıyoruz. Kendimizi iyi eğitmek, donanımlarımızı artırmak, çalışmak, demokrasinin de ekonominin de çarkını döndüren dişliler olmak için inançla çalışıyoruz. Bu memleket çağdaş ilkelerle bezensin diye, demokratik ve sosyal ülke olalım diye, hukuku üstün tutalım diye, karnemizde insan hakları notumuz 100 üzerinden 100 olsun diye, buralar yaşanacak yer olsun diye, burada doğan çocuklar mutlu olsun, özgüvenli olsun, iyi eğitim alsın diye, çok kazanalım, teknoloji satalım, fikir pazarlayalım diye çalışıyoruz. Söz verdik, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihte yerini almış kurucularına söz verdik, daha iyisini yapacağız. Bu ideallere sarılmış gençlerin buluştuğu DEGİAD çatısı, gücümüze güç katıyor, bizi enerjimizi güçlerimizi birleştiriyor, birleşerek güçleniyoruz, güçleneceğiz, sivil ses olduk, görünen yüz, dayanılan sivil güç olduk, işlerimizdeki başarma azmini, dernekçilikte de gösteriyor, şehrimize-bölgemize-ülkemize sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı