REKLAMI GEÇ

Denizli ve Aydın birleşti

Denizli ve Aydın birleşti

Pamukkale ve Adnan Menderes Üniversitelerindeki üye sayısı artan Türk Eğitim-Sen, Pamukkale Üniversitesi Temsilciliği’ni kapatarak, Denizli-Aydın Türk Eğitim Sen Üniversite Şubesi’ni kurdu, üyeleri bu çatı altında topladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2015 Cumartesi, 14:16

Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi’nin Pamukkale Üniversitesi Temsilciği, Denizli-Aydın Türk Eğitim- Sen Üniversite Şubesi olarak değişti. 2015 yılında Pamukkale Üniversitesi’nde yetkili sendika olmaya hak kazanan Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi, temsilcilik kurarak hizmet vermeye başlamıştı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde artan üye sayısı, iki üniversite temsilciliklerini aynı çatı altında buluşturdu.
Türk Eğitim Sen Genel Merkezi’nin izniyle iki üniversite üyeleri artık Denizli-Aydın Türk Eğitim-Sen Üniversitesi Şubesi çatısı altında faaliyet yürütecek.

Doç. Dr Ferhat Ağırman’ın başkanlık yapacağı şubenin yönetiminde ise Yrd. Doç. Dr. Yusuf Özcan, Sezai Uğur, Mehmet Mustafa Karaca, Edip Yanığbaş, Yalçın Şenay ve Osman Bülent Eşki görev yapacak.

ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Pamukkale ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki kardeş oluşumunun Türkiye’ye örnek olmasını ve akan kanların bir an önce durmasını istediklerini belirten Denizli-Aydın Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Doç. Dr. Ferhat Ağırman, “Üyelerimizin hakkını kanunun bize verdiği yetkiyle, sonuna kadar savunacağız. Ülkedeki ekonominin faturasını memura ve işçiye kesilmesine müsaade etmeyeceğiz. Üyelerimizin özlük haklarının ve onurlu bir yaşam sürmesini sağlayacak ekonomik beklentilerinin karşılanması için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı