REKLAMI GEÇ

DİMSİAD hedeflerini açıkladı

DİMSİAD hedeflerini açıkladı

Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları İşadamları Derneği’nin (DİMSİAD) seçimle göreve gelen 8. yönetimi, 2 yıl boyunca verecekleri hizmet sonucunda satıcı ile tüketici arasındaki sorunları çözmeyi hedefliyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2014 Perşembe, 11:47

Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları İşadamları Derneği’nde (DİMSİAD) 18 Nisan’da gerçekleştirilen genel kurulda 170 üye tekrar mevcut başkan Sedat Doğaç’ı seçti. Sedat Doğaç ve yeni yönetimi 2 yıllık görev süreleri boyunca hayat geçirmeyi hedefledikleri projelerini Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın toplantısı ile duyurdu.

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün sorunlarını yüksek sesle dillendirerek ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyen DİMSİAD Başkanı Sedat Doğaç, “Vizyonumuz ticari ve sosyal ahlak kurallarına uygun hareket ederek, ticari faaliyetlerde tüketici memnuniyetini ön planda tutmak, üyeler arasında ortak hareket etmeyi sağlamaktır. İnşaat malzemesi satıcıları arasında haksız rekabeti önleyerek, sosyal ve ekonomik mesleki ihtiyaçlara destek vermek, sektörümüz hakkında yayınlar yapmak, üretici ve satıcı arasında köprü kurmak önemli sorumluluklarımız arasındadır. Amacımız önümüzde iki yıllık dönemde derneğimizi daha etkin şekilde sivil toplum örgütleri arasında çok daha güçlü konuma getirmek, Denizli’de sektörümüze ilişkin yapılan tüm organizasyonlarda DİMSİAD olarak adımızı ortaya koymaktır” diye konuştu.

Sedat Doğaç’ın başkanlığında yönetim kurulunda Murat Tuncer, Tahir Dinç, Mehmet Yıldız, Ferruh Dalkılıç, Süleyman Çeliker, Muhtalip Karagündüz, Osman Özçelik, Ahmet Çine, Mehmet Oken, Enis Emre Boz, Göver Sevüktekin, Murat Tekeli, Halit Coza ve Erman Besli yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı