REKLAMI GEÇ

ELDER üyeleri Denizli’de buluştu

ELDER üyeleri Denizli’de buluştu

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), 12. iletişim grubu toplantısını Denizli’de yaptı. Toplantının ev sahipliğini ADM EDAŞ üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2015 Pazartesi, 18:09

ADM EDAŞ Genel Müdürlük binasında Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri Müdürü Elvan Yazıcı’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya, ELDER Genel Sekreteri Uğur Yüksel, ELDER İletişim Koordinatörü Lale Yılmaz ve dağıtım şirketlerinin kurumsal iletişim müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ADM EDAŞ İcra Kurulu Başkanı Mesut Güzel, kurumsal iletişimin şirket içinde olduğu kadar diğer, kurumlarla da güçlü bağların oluşmasına katkı sağladığını, iletişim grubunun yaptığı toplantıların buna örnek teşkil ettiğini söyledi.

Sektörde yer alan tüm şirketlerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaşmalarının müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine katkıda bulunacağını ifade eden Güzel “Kurumsal iletişim, şirketler için paydaşlara temas eden noktalardan en önemlisidir. Bu çalışmalardan çok başarılı çıktılar sağlandığını görüyor ve daha iyiyi hedeflediğinizi biliyorum. Sizleri Denizli’de ve şirketimizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduk, bu çalışmaları hazırlayan ELDER yönetimine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

ELDER Genel Sekreteri Uğur Yüksel ise, düzenli şekilde bir araya geldiklerini, tüm dağıtım şirketleri için tüketiciyi bilgilendirmek amacı ile hazırladıkları çalışmalar ve uygulamaların olumlu sonuçları olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı