REKLAMI GEÇ

BAŞKANLIĞA BİR ADIM KALDI

BAŞKANLIĞA BİR ADIM KALDI

Denizli Mimarlar Odası olağan genel kurulu bugün gerçekleşti. Seçimde mevcut başkan Suat Bilgi ile Mehmet Serdar Alayont yarıştı. Alayont’un listesinden 5 kişi 7 kişilik yönetime girdi. Yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2018 Pazar, 19:43

Denizli’de Mimarlar Odası seçim heyecanı yaşandı. Toplam 435 üyesi bulunan odada olağan genel kurul bugün, Çınar’daki hizmet binasında gerçekleştirildi.   Başkan adaylığı için mevcut başkan Suat Bilgi ile Mehmet Serdar Alayont yarıştı.  435 üye 7 kişilik yönetim kurulunu belirlemek üzere sandık başına gitti. Üyeler yönetim kurulunun yanı sıra 5 üyeden oluşan Soruşturma – Uzlaştırma Kurulu ile 10 kişiden oluşan üst kurul delegelerini belirlemek üzere oy kullandı. Bu genel kurulda denetleme kurulu seçilmedi. Bağlı temsilcilikleri bulunmayan odada denetleme kurulunun seçilmesine gerek görülmedi.

İŞTE ADAY LİSTELER
Denizli Mimarlar Odası 13. Dönem seçimine başkan Suat Bilgi, Emin Ayduran, Buket Dalaman, Murat Atılgan, Tuğba Panayır, Kadir Onur Güzin ve Hüseyin Türkyılmaz’dan oluşan aday yönetimle girdi. Mehmet Serdar Alayont’un listesinde ise Murat Burak Altınışık, Büşra Bağcı, Serdar Sarı, Işıl Mete, Mehmet Dinçer ve Özlem Durdu Kabel yer aldı.

ALAYONT 5 KİŞİYLE YÖNETİMDE
Saat 17:00’den sonra başlanan sayım işlemleri sonrasında Denizli Mimarlar Odası’nın yeni yönetim kurulu belirlenmiş oldu. Mehmet Serdar Alayont ile birlikte listesindeki Özlem Durdu Kabel, Serdar Sarı, Mehmet Dinçer ve Işıl Mete yeni yönetimde görev aldı. Suat Bilgi’nin listesinden ise Bilgi ile birlikte Buket Dalaman yönetime girdi. Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında yeni başkanı belirleyecek ve görev dağılımı yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı