REKLAMI GEÇ

Sarı: “Denizli’de işsizlik yok mu?”

Sarı: “Denizli’de işsizlik yok mu?”

Makine Sanayici İş Adamları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı, ciddi anlamda personel açığının bulunduğunu belirterek, iş çağrılarına olumlu yanıt alamadıklarını söyledi, “Denizli’de işsizlik yok mu diye düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 18:48

Makine Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı, Denizli’de özellikle makine, metal sektöründe ciddi bir işgücüne ihtiyaçlarını olduğunu belirtmiş, iş arayan herkesi MAKSİAD aracılığıyla danışmanlık ve yönlendirme ile yardımcı olacaklarını ifade etmişti.

Konuyla ilgili olarak, derneğe başvuruların yeterli düzeyde olmadığını söyleyen Başkan Mehmet Sarı, “Bugün itibariyle işletmelerimizde, makine teknikeri, makine mühendisi, endüstri mühendisi, teknisyen, tornacı, kaynakçı, muhasebe, pazarlama, satın alma, şoför, sevkiyat, depo gibi birimlerde görev alacak arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Özellikle şehrimizde ikamet eden, askerliğini bitirmiş, torna, freze, CNC makine operatörü olarak eğitilecek personel arayışımız üst düzeyde. Basın aracılığı ile iş arayan herkese ulaşmaya çalışıyoruz, bulduğumuz her fırsatta bu konuyu gündeme getiriyoruz. Sahiden Denizli’de iş arayan kimse mi yok, işsizlik Denizli’de bitti mi diye kendime sormaktan alıkoyamıyorum” dedi.

Sarı, iş başvurusu yapacak adayların info@maksiad.org’a özgeçmişlerini ileterek, ya da www.maksiad.org adresinden iş başvurusu yaparak kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı