REKLAMI GEÇ

MAKSİAD’dan Mehmetçiğe dualı destek

MAKSİAD’dan Mehmetçiğe dualı destek

Denizli’de Makine İmalatçılar Derneği (MAKSİAD) tarafından Zeytin Dalı Harekatı için dua edildi. MAKSİAD Başkanı Sarı, “Bu kutsal savaşta bizler de kahraman askerlerimizin yanında ve arkasındayız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2018 Cuma, 18:49

DENİZLİ (AA)
Organize Sanayi Camisi’nde cuma vakti gerçekleştirilen programda, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, şehitler için dua edildi.

Etkinliğe, Vali Hasan Karahan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, iş adamları ve tekstil işçileri katıldı.

Mehmetçiğin başarısı için kınalı koç kurban edilen programda, cuma namazından sonra cemaate lokma ve helva dağıtıldı.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Afrin’e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nın 21. günü olduğunu belirterek, Mehmetçiğin muzaffer olmasını diledi.

“Atalarımızın Kurtuluş Savaşında yaptığı gibi şimdi de Mehmetçiğimiz yedi düvele karşı savaşıyor” diyen Sarı, şunları söyledi:

“Bu kutsal savaşta bizler de kahraman askerlerimizin yanında ve arkasındayız. Sonuna kadar da arkasında durmaya devam edeceğiz. Bugün burada şehitlerimiz için lokma hayrının yanında sembolik de olsa kahramanlarımıza bir koç kurban ettik. O kahramanlar ki vatani görevlerine giderken Peygamber Ocağı diye gönderdiğimiz kınalı koçlarımızın bu kutsal görevi de başarı ile tamamlayacaklarına bütün kalbimizle inanıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Sarı, Türkiye’nin güneyinde terör devletçikleri kurulmak istendiğine işaret ederek, “Biz ülke olarak buna asla izin vermeyiz. Sınırlarımızda tehdit oluşturacak tüm terör unsurlarına karşı başlayan harekat başarı ile devam ediyor. Mehmetçiğimizin bu başarılı harekatına biz de Denizlili sanayiciler olarak destek veriyoruz. Mehmetçik, İslam’ın son ordusudur. 80 milyon Türk milletinin duası kahramanlarımızla beraberdir. Mehmetçik, İslam’ın son ordusudur. Tıpkı atalarımızın yaptığı gibi Mehmetçik girdiği yere adalet, sevgi ve hoşgörüyü götürmüştür. Şehitlerimiz ve gazilerimiz Türk milletinin baş tacıdır, onlar için ne yapsak azdır. Ülke olarak tek yumruk olmak zorundayız. Vatanımızı, bayrağımızı canımız pahasına da olsa korumaya kararlıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı