REKLAMI GEÇ

MARAL’DAN KINAMA

MARAL’DAN KINAMA

Türk Büro Sen (TBS) Denizli Şube Başkan Yardımcısı İsmail Maral, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisine yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 14:22

TBS Denizli Şube Başkan Yardımcısı İsmail Maral, son günlerde yaşanan terör olaylarının tüm Türk halkını derinden üzdüğünü belirterek, “Şehitlerimiz için canımız ciğerimiz yanarken birde kamu kurumlarında personele yapılan saldırılar ve şiddet bizi üzmektedir” dedi.

Denizli SGK İl Müdürlüğü’nde Güvenlik Görevlisi Halit Gürkaynak’a yönelik düzenlenen saldırının tüm çalışanları üzdüğünü ifade eden Maral, kamu kurumlarında kanunlar ve yönetmeliklerle işlerin sonuçlandırıldığını dile getirdi. Kuruma müracaat edenlerin işlemlerinin kanunlara uygun ise sonuçlandırılabildiğini belirten Maral, “Talebinin olumlu sonuçlanmadığını gören vatandaşın bağırmasına çağırmasına hatta görevliye saldırmasına gerek yoktur. İşlemleri ile tereddüte düşen vatandaşın kurumlardaki müdürlere müracaat ederek çalışanı şikayet etmesi tabi hakkıdır. Hal böyle iken zaman zaman kamu çalışanına saldırıların olması, şiddet uygulanmasını kim kabul edebilir. Burası dağ başı mı?” dedi.

Güvenlik Görevlisi Halit Gürkaynak’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden Maral, “Sebebi ne olursa Hangi taraf haklı olursa olsun, saldırıda bulunmak yaralamak darp etmek nasıl tasvip edilebilir? Son zamanlarda kamu çalışanlarına yönelik yapılan saldırılar ne yazık ki arttı. Unutulmasın ki, bugün evindeki çocuğu olan anaların, babalarında çocukları da yarın kamuda memur olacak onlar da bu millete hizmet edeceklerdir. Hangi ana baba kendi çocuğuna saldırılmasını ister” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı