REKLAMI GEÇ

Alayont’un İmar Barışı isyanı

Alayont’un İmar Barışı isyanı

İmar Barışı’nda başvuru süresi uzatıldı, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont’tan sert tepki geldi. İsyanını sosyal medya hesabından dillendiren Alayont, “Bence İmar Barışı son başvuru tarihi olmasın, kalıcı hale gelsin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2018 Çarşamba, 17:28

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca uygulamaya konulan “İmar Barışı” düzenlemesinde başvuru süresinin 31 Aralık’a kadar uzatıldı.

Kararın Resmi Gazete’de yayınlanması, ilk günden itibaren çekincelerini ortaya koyan Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont’u isyan ettirdi.

Sosyal medya hesabından tepkilerini dile getiren sert bir açıklama yapan Alayont, “Bence İmar Barışı son başvuru tarihi olmasın, kalıcı hale gelsin” dedi.

İmar Barışı uygulamasındaki aksaklıkları, yaşanan ve yaşanabilecek sorunları her fırsatta dile getiren Alayont, sosyal medya paylaşımında, “Herkes kafasına göre takılsın, ne zaman başvurursa başvursun. Kaçak inşaatlar zaten seri bir şekilde devam ediyor, kimseyi sıkıştırmaya gerek yok, rahat rahat yapsınlar. Üstüne bir de gereksiz olan mimarlık mühendislik fakültelerini de kapatın, olsun bitsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı