REKLAMI GEÇ

Sessiz çığlık

Sessiz çığlık

Eğitim-İş Denizli üyeleri şehitler için alana indi. Delikliçınar Meydanı’na gelen Eğitim-İş üyeleri sessiz eylem yaptı, terörü protesto etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2015 Çarşamba, 16:53

Eğitim İş Denizli Şubesi üyeleri Dağlıca’da 16 asker, Iğdır’da da 14 polisin şehit edilmesinin ardından alana indi. Eğitim-İş merkezi önünden Delikliçınar Meydanı’na kadar kol kola girerek sessiz bir şekilde yürüyen eğitimcile, burada da 1 dakikalık sessiz eylem yaptı.

Grup adına açıklama yapan Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay, terörün farklı inanç ve kültürlere sahip yurttaşların ülkede kardeşçe, barış içerisinde yaşam bulduğu ulusal birliği ve bütünlüğe kasteder hale geldiğini ifade etti.

Türkiye’de kardeşliğin kazanacağını vurgulayan Özbay, “Seçimler yoluyla kaybettikleri iktidarlarını, baskı, tehdit, sürgün ve çatışma yoluyla geri kazanmak ve saltanat saraylarında oturarak iktidarlarını sürdürmek isteyenlerin amacına ulaşmasına halkımız izin vermeyecek, demokratik ve meşru yollardan yapılanların hesabını soracaktır. Bunun için barıştan, demokrasiden, özgürlükten ve kardeşlikten yana olan bütün yurttaşlaramızın birlikteliğine bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. İnanıyoruz ki ülkemizde kardeşlik kazanacak, demokrasi kazanacak, insanlık kazanacak” dedi.

denizli-egitim-is-teror-eylem-ic

Özbay, hayatını kaybeden şehitlere rahmet, acılı ailelerine ve tüm ulusa başsağlığı, yaralı askerlere ve polislere de acil şifa dileyerek, sağduyu çağrısı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı