REKLAMI GEÇ

TETSİAD yönetiminde 4 Denizlili var

TETSİAD yönetiminde 4 Denizlili var

Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) 3. olağan genel kurul İstanbul’da gerçekleştirildi. Geçtiğimiz dönem iki isimle temsil edilen Denizli, dernekteki günü artırdı, yönetime 4 isimle girmeyi başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2016 Cuma, 16:27

Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) 3. olağan genel kurul toplantısından Denizli’yi sevindiren sonuçlar çıktı. İstanbul’da gerçekleştirilen seçimlerde Ali Sami Aydın, geçen dönem başkanı Yaşar Küçükçalık’tan görevi devralırken, derneğin yönetim kademelerinde Denizli ağırlığı hissedildi.

tetsiad-yonetimi-denizli-2

YÖNETİME 4 İSİM GİRDİ
Geçtiğimiz dönemde iki isimle temsil edilen Denizli, TETSİAD yönetiminde gücünü artırdı. Seçimde Matroteks’ten Hüseyin Memişoğlu, Neşe Tekstil’den Arif Şensöz, Evteks’i temsilen İsa Dal ve Doksan Tekstil’den Fatih Özdemir, TETSİAD’ın yönetim kademelerinde görev aldı.

tetsiad-yonetimi-denizli-1

“OLUMLU YANSIMALARI GÖRÜLECEK”
Genel kurula katılan ve sonuçları değerlendiren TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, TETSİAD’ın sektöre çok önemli hizmetler sunan önemli bir kuruluş olduğunu belirtti. Ev tekstilinin önemli bir merkezi olan Denizli’nin dernek yönetiminde yer almasının önemli olduğunu anlatan Kocasert, bunun olumlu yansımalarının görüleceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı