REKLAMI GEÇ

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’ndan “Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi”

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’ndan “Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi”

TMMOB Makina Mühendisleri Odası ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “VIII. Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi (BTKS)” bir kez daha Denizli’de. MMO Denizli Şubesi yürütücülüğünde, 28-30 Eylül tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak olan kongre-sergi, alanında uzman bilim insanlarını bir araya getiriyor. Kongre boyunca 4 ayrı salondaki paralel oturumlarda 40 bildiri sunulup, 14 seminer yapılacak ve 7 ayrı konuda kurs verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 09:15

Denizli’de ilk kez 2002 yılında düzenlenerek başlayan ve iki yılda bir düzenli olarak gerçekleşen TMMOB MMO Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, bu yıl yeniden Denizli’de düzenleniyor. Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi yürütücülüğünde gerçekleşecek olan etkinlik, Pamukkale Üniversitesi ile işbirliği içinde yapılıyor. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi salonlarında yapılacak kongre için geri sayım başladı. 28-29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik boyunca çeşitli bilimsel bildiriler sunulacak olup, seminerler ve kurslar düzenlenecek.

Kongre boyunca Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden 40 civarında bilimsel bildiri alanında uzmanlar tarafından sunulacak.

Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi 28 Eylül tarihinde, sabah 09.00 itibariyle yapılacak açılış töreni ve gösterilerle başlayacak. Katılımcılarla ilgili kayıt işlemlerinden sonra PAHOY Halk Dansları Topluluğu davetliler ve katılımcılara dans gösterisi sunacak. 4 ayrı salonda sürecek etkinlikler, gösteriden sonra yapılacak açılış konuşmaları ile başlayacak.

Açılış konferansı, Yüksek Makina Mühendisi Yavuz Bayülgen’in oturum başkanlığında, Ekonomist Mustafa Sönmez’in konuşmasıyla 1. salonda yapılacak.

KONGREYE ÇAĞRI
Konuyla ilgili MMO Denizli Şube Yönetim Kurulu, bir çağrı yayınlayarak başta meslek mensupları olmak üzere bilim insanı, sanayici ve mühendislik eğitimi alan öğrencileri kongreye katılmaya davet etti. Kongre içeriğinin özetlendiği çağrı metninde, “Kongremiz, çağdaş bilgi ve teknolojinin etkin şekilde tartışıldığı bir platform olma niteliğinin yanı sıra Bakım Mühendisliği Meslek Disiplinin gelişmesi ve kurumsallaşması yönündeki çalışmalara da ivme kazandıracaktır. Yeni teknolojiler ve uygulamalar konusundaki çalışmaların sunulacağı kongremizin teknolojik yeniliklerin ve çağdaş uygulamaların ülkemize kazandırılması yönünde çok önemli bir etkinlik olacağı inancındayız. 28-29-30 Eylül 2017 tarihlerinde Odamız Denizli Şubesi tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Ulusal Kongre ve Sergimizde, konusunda uzman kişi ve firmalar, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşacak, bildiriler sunacaktır. Sunulacak bildirilerin uygulamacı mühendislere faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Sergi boyutunda ise çeşitli sektörlerde ürün ve hizmet veren firmalar, işletmelerin bakım personelleri, akademisyenler ve üniversite öğrencileri ile bir araya geleceklerdir” denildi.

40 bildirinin sunulup, 14 seminer ve 7 ayrı konuda kurs verileceği açıklana çağrı bildirisi, “Sizleri kongremize davet ediyor, kongre ve serginin tüm katılımcıların bilgi birikimine ve tecrübelerine katkı sağlamasını temenni ediyoruz” sözleriyle son buldu.

KAPANIŞ FORUMU
Kongrenin kapanış forumunda 30 Eylül Cumartesi günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Pamukkale Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal Meran’ın yöneticiliğinde kongrenin bir değerlendirmesi yapılıp, sonuç bildirgesine yön verilecek son konuşmalar ve son sunumlar yapılıp, kongre sonlandırılacak.

SEMİNERLER
VIII. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’nde sunulan bildirilerin yanında alanında uzman katılımcılar ve sektörün öncü firmalarının yetkilileri tarafından 14 farklı konuda seminerler düzenlenecek. Seminerler sonunda katılımcılara “Seminer Katılım Sertifikası” verilecek.

KURSLAR
Makina Mühendisleri Odası, ülke genelinde makina mühendisliğinin var olduğu her alanda çalışan üyelerinin mesleki gelişimi için düzenlediği tüm etkinliklerde kurslara büyük önem vermektedir. Bu anlayışla başlatılan kurs programları ve içerikleri “Bakım Teknolojileri” alanında çalışan bütün mühendislere yeni ufuklar açacak ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacaktır. Bu çerçevede, VIII. Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi’nde 7 ayrı konuda kurslar verilecektir.
Kursların sonunda katılımcılara “Kurs Katılım Sertifikası” verilecek.

İLETİŞİM
Tel: 0 258 263 36 38
Fax: 0 258 263 88 36
E-mail: bakimkongresi@mmo.org.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı