REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’ndan söyleşi: “Kendini anlat, kentini anlat”

Mimarlar Odası’ndan söyleşi: “Kendini anlat, kentini anlat”

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, yerel seçimlere doğru düzenlemeyi planladığı söyleşiler dizisinin ilkini bugün gerçekleştiriyor. “Kendini Anlat Kentini Anlat” başlıklı dizinin ilk konuşmacı konuğu Muğla’nın Fethiye İlçesi Belediye Başkanlığı görevini 4 dönemdir sürdüren Behçet Saatçi olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2018 Salı, 12:41

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından gerçekleştirilecek olan söyleşi dizisinin ilk konuğu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi.

Söz konusu etkinlikler dizisi, sonraki haftalarda başka belediye başkanlarının kendilerini ve belediye yöneticiliği deneyimlerini paylaşmasıyla devam edecek.
Başkan Behçet Saatçi’nin söyleşisi, saat 17.00’de TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube konferans salonunda 27.11.2018 Salı günü (bugün) gerçekleşecek.

Söyleşi programı ile ilgili görüşlerini Denizlihaber.com’a açıklayan Mimarlar Odası Denizli Şube YK. Başkanı Mimar Serdar Alayont, “Yerel yöneticiliği bir de başka şehirlerin belediye başkanlarının ağzından dinleyelim dedik. Yerel Seçimlere Doğru Belediye Başkanları Buluşmaları’nın ilkini Akdeniz’in en güzel ilçelerinden olan Fethiye’nin Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatçi ile gerçekleştireceğiz. Başkanımız bizlere kentini ve kendini anlatacak. Herkesi bu keyifli sunuma ve söyleşiye bekliyoruz” dedi.

Programın sonraki haftalarda yapılacak olan söyleşi ve konuklarına ilişkin de bilgi veren Alayont, “Biz bu tür programları önceki iki seçim döneminde de gerçekleştirmiştik. “Mimarlar Soruyor Başkan Adayları Yanıtlıyor” adıyla düzenlediğimiz bu programı bu yıl Şubat-Mart aylarında yeniden gerçekleştireceğiz. Onlar adaylığı kesinleşen yerel Başkan adaylarımız olacak. Ancak bu kez yönetim kurulu olarak buna ek olarak başka bir şey yapalım dedik. Diğer illerde, kentlerde kendini ispatlamış, başarılı imar ve yönetim projelerine imza atmış başkanların tecrübe ve birikimlerini bir de onlardan dinleyelim dedik” diyerek programın bundan sonra nasıl devam edeceğini açıkladı.

Konuşmacıların kimler olacağına da değinen Alayont, “Fethiye belediye Başkanı dışında İnşaat Yük. Mühendisi ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile İnşaat Mühendisi ve İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu konuklarımız arasında olacak” dedi.

Daha başka konukların da konuşmacı olarak davet edildiğini ve kendilerinden yanıt beklendiğini söyleyen Serdar Alayont, görüşmeler neticesinde belirlenecek konuk konuşmacılarla bu söyleşiler dizisinin Ocak ayı sonuna kadar devam edebileceğini belirtti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’nin konuk olarak katılacağı “kendini anlat kentini anlat” söyleşisi bugün saat 17:00’de Makina Mühendisleri Odası Şube konferans salonunda yapılacak.

Behçet Saatçi kimdir?
1957 yılında Muğla Fethiye’de doğdu. Marmara Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olarak katıldığı Fethiye Belediye Başkanlığı görevini üç dönem sürdürdü. Üçüncü dönemde Partisi ile yollarını ayırarak 2014 yerel seçimlerinde (DP) adayı olarak seçim kazandı. Daha sonra İyi Parti’ye geçti. 4 dönemdir Fethiye Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. Son olarak verdiği demeçlerle gündeme gelen Başkan Saatçi, parkların temiz kullanılmamasını eleştirerek, “Komünizmi getirdik ama, temizlik getiremedik” demeciyle ulusal kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı