REKLAMI GEÇ

AB bilgileriyle yarışıp tablet bilgisayar kazandılar

AB bilgileriyle yarışıp tablet bilgisayar kazandılar

Denizli Sanayi Odası bünyesindeki AB Bilgi Merkezi’nin “Bana AB’yi Anlat” etkinliği Atatürk ile Gülay Kaynak Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 15:25

Meslek lisesi öğrencilerini AB hakkında düşünmeye, meraklanıp araştırmaya teşvik etmek ve bilinçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Bana AB’yi Anlat” etkinliğinde, öğrenciler birbirleriyle yarıştı. Yarışırken de hem eğlendi hem de AB hakkında bilgi sahibi oldu.

Teknoloji temelli olan etkinlikte, inovatif ve yaratıcı enstrümanlar kullanıldı. Öğrenciler, gruplar halinde akıllı telefonlarıyla bu etkinliğe özel hazırlatılan uygulamayı indirerek, AB hakkında onlara sorulan soruları yanıtladı.

Etkinliğin ilk oturumunda en hızlı ve doğru cevapları veren Ufuk Ece, Cüneyt Balkaya ve Süleyman Şenay’dan oluşan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ‘Yüzücüler’ adlı grubun ödülü tablet bilgisayar oldu.

İkinci oturumda ise en hızlı ve doğru cevap veren Gülay Kaynak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ‘Brothers’ adlı grup oldu. Grup üyeleri Batıhan Ayvaz, Mehmet Anıl Batmaz ve Halil Doğan, tablet bilgisayarla ödüllendirildi.

Etkinlik kapsamında daha çok kişiyle temas etmek için bu öğrencilerin aileleri deyarışmaya dahil edildi. Akşam öğrenciler, aileleriyle birlikte mobil cihazlarıyla farklı sorularla yarıştı. Gülay Kaynak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mehmet Ali Karaçobanım’ın ailesi, toplamda sorulan 10 soruya en hızlı ve doğru cevap vererek, tablet bilgisayar ödülünün sahibi oldu.

Yorumlar

Ufuk Ece   -  Bağlantı 17 Şubat 2020, 17:06

helal olsun koçlara bee tebrik etmek lazım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı