REKLAMI GEÇ

ARMAĞAN İMO’NUN KONUĞU OLDU

ARMAĞAN İMO’NUN KONUĞU OLDU

Çizimlerle Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Uygulamaları isimli kitabıyla güncel sorunlara yanıt veren Sevilay Armağan, söyleşi ve imza günü için Denizli’ye geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 12:28

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası’nın da katkı koyduğu etkinlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan mimar Sevilay Armağan’ı ağırladı. Çizimlerle Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Uygulamaları adlı kitabın da yazarı olan Armağan söyleşi ve imza gününe katıldı.

Söyleşide kamu ve özel sektörde çalışan inşaat mühendislerinin güncel sorunlarına çözüm arandı.

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası’ndan yapılan açıklamada etknliğe ilişkin “30 Mart seçimleri ile büyükşehir olan Denizli’de değişen ve Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ve Yeni Otopark Yönetmeliği, Proje Tasarım, Yapı Ruhsatı, Kullanma İzinleri, Yargı Kararları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Görüşleri uygulamacılar ve belediyeler açısından nasıl yorumlanması gerektiğine yönelik konular, güncel ve somut örnekler üzerinden ele alındı. Farklı fikirlerin ve yorumların irdelendiği etkinliğimizin sonunda Sevilay Armağan tarafından kaleme alınan kitabın imza etkinliğine geçildi” denildi.

Kamuda çalışan mimar ve inşaat mühendislerinin yoğun ilgi gösterdiği Yerel Mevzuat Eğitim ve Yayıncılık firması yetkilisi Yasemin Kılınç da katkı koydu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı