REKLAMI GEÇ

Bakkallar Odası’na ilk aday

Bakkallar Odası’na ilk aday

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’nın 2018 yılında yapılacak olan seçimleri için ilk aday çıktı. “Bakkalları Bakallar Yönetsin” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Ünal, bakkalların yaşadıkları olumsuzluklara karşı bağlı oldukları odadan etkili ve güçlü bir ses çıkmaması nedeniyle aday olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2017 Cuma, 12:18

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Elvan Ünal, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’nın 2018 yılında yapacağı genel kurulda başkan adayı olacağını açıkladı.

Ünal, “Bakkalları Bakkallar Yönetsin” sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek, “Denizli’de küçük esnaf olarak nitelendirilen ama aslında yüreği kocaman olan bakkal, market ve tekel bayisi esnaf arkadaşlarımız çok zor günler geçiriyor, sıkıntılara ve zorluklara göğüs geriyor. Bu sıkıntılı zamanlarda Bakkallar Odası’nın daha farklı bir yönetim tarzı benimseyerek, üyelerinin yarınlara daha umutla bakmasını sağlayacak çalışmalar yapması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Marketler zinciri ile ilgili sorun yaşadıklarını belirten Ünal, “Marketlerin bu kadar sık, çok ve yan yana, özensiz ve kuralsız açılması, şuanda esnaflık yapan bizlere, ‘siz esnaf olmayın, düşünmeyin, gidin temizlikçi olun, tezgahtar olun, reyon görevlisi olun’ demektir. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, bağlı olduğumuz odadan etkili ve güçlü bir ses çıkamaması üzerine bakkallık mesleğini faal olarak yapan ben ve arkadaşlarımın bu sorunları aktif ve etkin olarak dillendirmek ve bir nebze da olsa çözüm için yönetime aday olmuş bulunmaktayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı