REKLAMI GEÇ

Çelikkol aday değil

Çelikkol aday değil

Denizli’de Şoförler Odası ile başlayan başkanlık sürecinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı koltuğunda 50 yıldır oturan Musa Çelikkol’dan, 6 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesi sürpriz bir karar geldi. Aday olmayacağını açıklayan Çelikkol, bunun dört yıl önce verdiği bir karar olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2018 Salı, 11:36

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Musa Çelikkol, 6 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Çelikkol, 1985 yılında başkan seçildiği Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olmama kararını 4 yıl önce verdiğini belirterek, “Kararımın arkasında durdum” dedi.

Çelikkol, kazandığı son seçimlerin öncesinde 4 yıl daha başkanlık yapacağını ondan sonra görevi bırakacağını söylemişti.

1968-2005 yılları arası Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda, 1 Mayıs 1995’ten beri de Esnaf Odaları Birliği’nde başkanlık görevini yürüten Çelikkol, “İki odayı bir süre birlikte yönettim. Görevin bu kadar uzun süre olması insanların kendi elindedir. Hizmet edersen, vatandaşı dinlersen, isteklerini yaparsan seni unutmazlar. Ben kim olursa olsun kentli, köylü olsun fark etmez herkese yardım ederim. Ben herkesin derdiyle uğraşırım. Bunun karşılığı oy olarak geliyor. Uzun kalmamın sebebi vatandaşa iyi, hizmet etmem” dedi.

Basın toplantısı düzenleyerek kararını açıklaması beklenen Musa Çelikkol’un, geçen 50 yılın ardından son kez katılacağı genel kurulda aday olmayacağını açıklaması üzerine adaylar ortaya çıkmaya başladı.

6 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel kurul öncesi ilk sürpriz aday Honaz’dan çıktı. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun, aday olmak için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı