REKLAMI GEÇ

Çelikkol: “Herkese büyük görev düşüyor”

Çelikkol: “Herkese büyük görev düşüyor”

Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırılara karşı birlik çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2018 Perşembe, 13:17

Ülkemizin tüm zorluklarla başa çıkacak gücü olduğunu vurgulayan Çelikkol, “Ülkemiz yeni bir döneme girerken ve 2023 hedeflerine hızla koşarken döviz kurlarındaki ani artış ve düşüşler yaşanıyor. Bu ekonomik dalgalanmalar gelişmiş ve gelişmekte olan bütün ülkelerin çoğunda yaşanıyor. Biz de tüm zorlukları aşacak kadar güçlü bir ülkeyiz. Stratejik adımlarla en küçük birimden en büyüğe kadar birlikte uyum içerisinde gelişmeye devam edeceğiz. Bunun için de en önemli adım öncelikle kendi evlerimizden ve harcamalarımızdan tasarrufa başlamaktır” dedi.

Milli ekonomimiz için milli seferberliğin olduğu bir dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Çelikkol, ‘Döviz kurlarının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde tüm iş adamları ve STK’lar yurt içindeki ticari işlemlerin TL cinsinden yapılması için öncülük etmeli. Dövizdeki dalgalanmaların piyasaya olan etkilerini minimuma indirmek için ilk olarak dövizle yapılan kira sözleşmeleri TL ile güncellenmeli. Bu ülke hepimizin. Hep birlikte aynı gemide yol alıyoruz. Bu gemiyi sağ salim limana ulaştırmak için Türk insanına büyük görev düşmektedir. Ülkemiz bu saldırının da üstesinden gelecek güçtedir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı