REKLAMI GEÇ

Çocuklar üşümesin diye

Çocuklar üşümesin diye

Acıpayam Ticaret Odası, ilçede ailelerinin maddi durumu iyi olmayan 360 öğrenciye giysi yardımı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2017 Cuma, 09:27

Acıpayam Ticaret Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Çameli’de 21 ilkokulda öğrenim gören 360 öğrenciye mont yardımı yaptı. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildi.

Her yıl öğrencilere mont yardımı yaptıklarını belirten Acıpayam Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İsmail Aksoy, “Bu yıl Çameli’deki okullarımızda eğitim gören öğrencimize yardımda bulunduk. ATO olarak yardım etmek istediğimiz öğrenci sayısını Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirdik. Milli Eğitim de ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit etti. Biz de bu doğrultuda belirlenen öğrencilerimize kışlık mont yardımı yaptık. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir nebze olsun destek olabilmek, Başkan Mehmet Sürücüoğlu’na, Meclis Üyesi Sadık Yılmaz ve esnaf üyemiz Halim Ayten’e teşekkür ederim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun da öğrencilere gönderilen hediyelerin ayrı bir anlamının olduğunu belirterek, “Bu hediyeler toplum olarak birlikteliğimizi sağlarken aynı zamanda bütün öğrencilerin sevincine bizleri ortak ediyor. Bu vesile ile tekrar Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu’na yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı