REKLAMI GEÇ

DEGiAD’dan 14 Şubat öncesi ilginç etkinlik

DEGiAD’dan 14 Şubat öncesi ilginç etkinlik

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), üyelerini eşleri ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğinde bir araya getiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2017 Cuma, 10:17

DEGİAD’ın üyelerine yönelik aktiviteler devam ediyor. Dernek üyeleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de eşleriyle birlikte bir araya gelerek güzel bir hafta sonu geçirirken, bütün insanlığın ortak dili olan ‘aşk’ı konuşacaklar.

12 Şubat Pazar günü saat 12.00’de Dedeman Otel’de Meltem Acar ile başlayacak olan Sahne Röportajı etkinliğinde aşkı tıbben değerlendirecek iki konuk, Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Özalp Karabay ile Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Kemal Yücesoy soruları yanıtlayacak. İki konuk, Sahne Röportajı’nda ‘Aşkın Bedendeki Yeri’ni tartışma konusu olarak DEGİAD üyelerine anlatacaklar.

Konuklardan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kemal Yücesoy: “Aşka düşme 1,5 saniye sürüyor, bundan sonra bütün iş beyinde dönüyor, aşık olunca beyinde 12 merkez birden çalışıyor” tezi ile kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Özalp Karabay ise, “Aşkın tıbbi bir tanımı var mı?”, “Aşkın kimyası, yaşanan hormonal değişikliklerle birlikte ortaya nasıl bir tablo çıkıyor?”, “Aşk bir geçici delilik, akıl tutulması hali mi?” sorularına yanıt veren bir isim.

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, etkinliğe tüm üyeleri eşleri ile birlikte davet ettiklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı