REKLAMI GEÇ

DSO’da “Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimi

DSO’da “Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimi

Denizli Sanayi Odası tarafından “Duygusal Zekalı Liderlik” eğitim düzenlendi. Kal-Der tarafından verilen eğitimde, “Liderlik Nedir? Lider mi Doğulur? Lider mi olunur? Duygusal Zeka Nedir? Liderlik Neden Önemlidir? Endüstri 4.0’a Uyum ve T-Liderlik İçin Nelere Dikkat Edilmeli?” soruları interaktif yöntemlerle cevap buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 14:03

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından üyelere yönelik düzenlenen “Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimini, eğitimci Meltem Onay tarafından verildi.

Eğitimde katılımcılar, globalleşen dünyanın kaçınılmaz olduğu bir dönemde, teknolojinin hızla ilerlediği ve Endüstri 4.0 ile yeni bir çağın yakalanmaya çalışıldığı bu süreçte, artık her şeyin değişmek zorunda olduğu ana teması üzerinden bilgiler verildi.

Liderlik kavramı yerine “yönder” tanımının kullanılmaya başlandığı; “öngörü” yerine, “uzgörü” sahibi kişilerin, işletmelerini belirli konumlara taşımalarının şart olduğu üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

Eğitimde ayrıca bu yüzyıl işletmelerin sürdürülebilir kalkınmayı sağlarken, sürdürülebilir liderlerin de belirli yetenek ve yetkinliklerle donanmaları gerektiği üzerinde duruldu.

“Başarılı Liderlik” konusunda verilen bu eğitim sonucunda, yöneticilerin ihtiyacı olan “yeni ve farklı dünya ölçeğine uyumlu bir bakış açısının” duygusal zeka boyutları ile nasıl şekilleneceği anlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı