REKLAMI GEÇ

Elektronikçiler Odası seçime hazırlanıyor

Elektronikçiler Odası seçime hazırlanıyor

Denizli Elektronikçiler Odası seçime hazırlanıyor. 31 Ocak Cuma günü yapılacak olan Genel Kurulda oda başkanlığına talip olan Osman Özdağ, üyelere ziyaret ederek projelerini anlatıyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2014 Cumartesi, 14:00

Denizli Elektronikçiler Odası, 31 Ocak Cuma günü saat 13.00 ile 17.00 arasında Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirecek.

Oda başkanlığına aday olan Osman Özdağ, oda üyesi olan 285 elektronikçiyi tek tek ziyaret ederek projelerini paylaşıyor.

Osman Özdağ, elektronikçiler, internet kafeler ,cd centerlar,playstation oynatıcılarının oda üyesi olduğunu vurgulayarak, projeleri hakkında bilgi verdi.
Özdağ, “Mütemadiyen yılda iki kez üyelerimiz ziyaret edilerek hal ve hatırları sorulacak dilek ve temennileri alınacaktır. Meslek alanlarıyla ilgili fuar ve seminerler takip edilerek üyelerimizin katılımı sağlanacak. Üyelerimize ihtiyaç halinde hastane veya dershane gibi kurumlarla anlaşılarak indirim sağlanacak. Kan bankası kurularak üyelerimizi ihtiyacı halinde hemen tedarik edilecek. Esnafların meslek gruplarına göre toplantılar yapılarak dilek ve temennileri değerlendirilerek sorunlara çözüm için gerekli girişimler sağlanacaktır” dedi.

Osman Özdağ secimi kazanması ile daha çok projelere imza atacağını ve üyelerin oda ile daima barışık olacağını belirterek, “odamız üyesi esnaflarımızın maliye, belediye, kaymakamlık gibi devlet birimleri ile arasında bir köprü vazifesini yerine getireceğiz. odamıza ait mali müşavir ve bir avukat üyelerimiz için hizmet verecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı