REKLAMI GEÇ

İMO’da Şahan adaylığını açıkladı

İMO’da Şahan adaylığını açıkladı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi’nin 15-16 Şubat’ta yapılacak 12. Olağan Genel Kurulu’nda Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun adayı Bülent Şahan, yönetimini tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2014 Çarşamba, 13:56

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun adayı Bülent Şahan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yönetim kurulu adaylarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi.

Neden aday olduğunu açıklayan Bülent Şahan, “İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) bir meslek örgütüdür. Gücünü, etkinliğini inşaat mühendisi olan üyelerinden alır. Bu nedenle en önde gelen görevlerinden biri de meslek yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarda onlara yardımcı ve yol gösterici olmak, mesleğin gelişmesi, üyelerinin şeref ve onur, yetki ve çıkarlarını korumak bakımından gerekli görülen tüm çalışmalarda bulunmaktır. ‘Söz dinlemek için değil söz söylemek için’ oda yönetimine talibiz. Ülkemizin yararlarını ve mühendislik mesleğinin gelişmesini gözeterek, üyelerimizin haysiyet, onur, yetki ve çıkarlarını korumak anlamında: eşitlik, özveri, barış, adalet ve demokrasi hedefleri doğrultusunda mesleki dayanışma ve meslektaşlarımızın çıkarlarını en üst düzeye çıkarabilmek için örgütlü mücadele etmek, meslektaşlarımızın sesi olmak ve onlarla birlikte geleceğimizi şekillendirmek, meslektaşlarımızın bilgi ve becerisini sürekli geliştirmek ve bunları insanlığın ve ülkemizin çıkarları doğrultusunda kullanmak, meslek onuruna ve ahlakına sahip çıkarak, Mühendislik Yemini’nde olduğu gibi ‘iyi bir mühendis, iyi bir insan olabilmek’ için ülkemizdeki gelişmelerin bizleri de ilgilendirdiği bilinci ile Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu olarak ilkeli, etkin ve üretken bir İMO yapılanmasını gerçekleştirmek için adayız” dedi.

ÇAĞDAŞ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ GRUBU YÖNETİM KURULU ADAYLARI
Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun Başkan adayı İnşaat Mühendisi Bülent Şahan olurken, yönetim kurulu listesinde de Sait Yaymanoğlu, Sait Yalçın, Çağdaş Efe, Anıl Boran, Mustafa Yılmaz, Zühal Torlak yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı