REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’nda başkanlığa 3 aday

Mimarlar Odası’nda başkanlığa 3 aday

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurulu başladı. Şube başkanının 9 Şubat Pazar günü seçileceği yarışa, halen bu görevi sürdüren Cüneyt Zeytinci ile Birlik ve Dayanışma Hareketi’nden Bilal Güner hazırladıkları listelerle katılıyor. Yönetim kurulu listesi yapmayan Çağdaş Şahan ise başkanlığa talip.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2014 Cumartesi, 14:19

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin11. Olağan Genel Kurulu’nun ilk bölümü Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirildi. Genel kurula Mimarlar Odası Genel Merkez Temsilcisi Süleyman Birdal, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, MHP Merkez Efendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, MHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Makine Mühendisleri Odası şube Başkanı Tevfik Demirçalı, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Divan başkanlığını Başkanı Hayri Ün ve çok sayıda üye katıldı.

Divan Başkanlığını Hüsamettin Ataman’ınyaptığı genel kurul toplantısında söz alan konuşmacılar, AK Parti iktidarı tarafından TMMOB ve bağlı odaların yasalarla susturulmaya çalışıldığını vurguladı.

Siyasi parti ilçe belediye başkan adaylarının gündeminde ise Denizli kent mimarisi vardı.  Başkan adayları, yeni kurulanMerkezefendi ve Pamukkale ilçeleri ile ilgili mimari düzenlemede meslek örgütlerinin, özellikle Mimarlar Odası’nın görüş ve önerilerine ihtiyaçduyulacağını vurguladı.

ZEYTİNCİ, GÜNER VE ŞAHAN YARIŞACAK
Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurulu’nda, üç isim başkanlık için yarışacak. Halen şube başkanlığı görevini yürüten Cüneyt Zeytinci, bir dönem daha yetki istiyor. Zeytinci’nin listesinde Murat Atılgan, Özlem Durdu Kabaetli, Osman Yücel Aysun, Mehmet Dinçer, Kadir Onur Güzin ve Emre Karaköse yer alıyor.

Bilal Güner ise başkanlık yarışına Barış ve Dayanışma Hareketi’nin adayı olarak katılırken, Çağdaş Şahan da şube başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi yeni yönetiminin belirleneceği oy verme işlemi pazar günü yapılacak. Odaya kayıtlı 346 üye bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı