REKLAMI GEÇ

Keçeci: İşadamları verginin öneminin bilincinde

Keçeci: İşadamları verginin öneminin bilincinde

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, verginin ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu belirterek, “İşadamlarımız verginin kutsal bir görev olduğunu bilincindedir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2017 Çarşamba, 11:45

27 Şubat-5 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş ve Denizli Vergi Dairesi çalışanları, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçeci, Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Öztaş ve personeline teşekkür etti. Keçeci, “Vergi, ülkemizin geleceğinin teminatıdır ve işadamlarımız, vergi ödemenin kutsal bir görev olduğunun bilincindedir” dedi.

Vergisini düzenli ödeyen mükelleflere uygulanacak indirim konusunda yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Keçeci, “Bu uygulama ile mükellef vergisini düzenli ödeme alışkanlığı edinmeye daha istekli olacaktır. Ben de tüm yurtta kutlanan, 28. Vergi Haftası’nı kutluyorum. Vergi kanun ve yönetmeliklerinde yapılan değişiklikleri mükellefe anlatma noktasında da biz Denizli Sanayi Odası olarak her zaman hazırız” diye konuştu.

Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş ise, “Vergi kanun ve yönetmeliklerde yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı iş dünyası ile paylaşmaya gayret ediyoruz. Sizlerden aldığımız veri ve bilgileri dikkate alarak uygulamaları güncelliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı