REKLAMI GEÇ

Şoförler Semerci dedi

Şoförler Semerci dedi

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda görev değişimi. 1864 üyeden, 1443’ünün oy kullandığı seçimde 745 oy alan Köksal Semerci başkan seçilirken, Osman Bozkaya 689 oy aldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2014 Pazartesi, 10:28

Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunu baştı. Köksal Semerci ile Osman Bozkaya’nın başkanlık için yarıştığı seçimlerde 1864 üyeden 1443’ü oy kullandı.

Köksal Semerci’nin 745 oyla başkan seçildiği Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni yönetiminde şu isimler görev aldı:
İbrahim Ceylan, Osman Şimşek, Cemal Çattu. Süleyman Keskin, Halil İbrahim Okutan, Mehmet Yorulmaz, Ümit Başkaya, Mehmet Yıldırım.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte belirlenecek hat güzergahlarında belediye ile diyalog içerisinde olup minibüs esnafını mağdur etmemek için çalışacaklarını belirten Köksal Semerci, “ Hat ve güzergahların değişiminde minibüsçüler mağdur edildi. Bu mağduriyetin giderilmesi ve esnafımızın çıkarlarının korunması için çalışmalar yapacağız. Tabi bunu yaparken Belediye ile birlikte diyalog içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. Ayrıca, bazı taksici üyelerimizin durak sorunları var. Durakları yok. Yeni duraklar için çalışmalarımız olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı