REKLAMI GEÇ

Kadın Girişimci Yönetici Okulu’ndan 130 mezun

Kadın Girişimci Yönetici Okulu’ndan 130 mezun

Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Merkezi’nin (BÜYEM) işbirliğiyle düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu’ndan 130 kadın girişimci mezun oldu.

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2014 Çarşamba, 15:55

Kadın girişimcilerin bilgi birikimi ve vizyonunu geliştirmeyi amaçlayan Kadın Girişimci Yönetici Okulu projesi eğitimlerin ardından bugün Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) mezuniyet töreni düzenlendi. Törene DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi(BÜYEM) Merkez Müdürü Dr. Tamer Atabarut katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Garanti Bankası olarak, 2006’dan bu yana özel bir segmentte değerlendirdiğimiz kadın girişimcilere; Kadın Destek Paketi’yle finansman desteği veriyoruz. Diğer yandan, bilgi birikimlerini artırıp cesaret kazanacakları ve seslerini daha fazla duyuracakları platformlar geliştiriyoruz. Kadın Girişimci Buluşmalarıyla vizyonlarına katkıda bulunmayı; bugün Denizli’de tamamladığımız Kadın Girişimci Yönetici Okulu Projesiyle ise iş yaşamına katılmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Denizli’de iş hayatında girişimci olarak çalışan kadın sayısının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyleyen Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, “Kadın Girişimci Yönetici Okulu programının, kadın girişimcilerin iş hayatına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum. Denizli Ticaret Odası bugüne kadar, eğitim alanında yapılan bütün faaliyetlere doğrudan ya da dolaylı destek olacağız” dedi. Oda olarak kuruma, her alanda destek verdiklerini anlatan Özer amaçlarının kadın girişimciliğine ve kadın istihdamına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Tören sonunda programı başarıyla tamamlayan 130 kadın girişimciye Boğaziçi Üniversitesi’nin sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı