REKLAMI GEÇ

Devlet desteği ve teşvikler anlatıldı

Devlet desteği ve teşvikler anlatıldı

Denizli Ticaret Odası (DTO), Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) ile Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından “Denizli Ulusal Destek ve Teşvik Günleri” düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2016 Çarşamba, 12:20

Etkinliğe Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, DTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

denizli-dto-ulusal-tesvik-gunleri-1

DTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, yaptığı konuşmada, dünyada kıyasıya bir rekabetin hakim olduğuna vurgu yaptı. Özer, “Günümüzde rekabet ortamında ayakta kalmak için en iyiyi, uygun maliyetle üretip tanıtımını çok iyi yapmamız gerekmektedir. Markalı ve katma değerli ürün üretmek son derece önemli hale gelmiştir. Dolayısıyla, eskisi gibi ‘ne üretirsem satarım’ mantığı çoktan geride kalmıştır. Bu ortam ve şartlarda, yalnızca öz kaynak ile yetinip yol almak zorlaştı, hatta imkansız hale geldi. Bu anlamda, devletimiz adına hükümetimiz de dünyada her ne varsa benzer destek, teşvik ve kontrol mekanizmalarını kurmuştur. İmkanların elverdiği ölçüde uygulamanın gayreti içindedirler. Bizler de Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimiz ve ilimiz kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında gereken çabayı gösteriyoruz” dedi.

AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler ise, Denizli’de ilk kez düzenledikleri bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, “AYSİAD olarak böyle bir projeyi planladığımızda, Ticaret Odası Başkanımız Necdet Özer ile paylaştık, kendisi bize destek verdi. Kurum müdürlerimiz ve kurum yöneticilerimiz de bu konuda desteklerini esirgemediler. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlara önümüzdeki günlerde de devam etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun, KOSGEB İl Müdürü Oğuz Kılınç, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve Denizli SMMO Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Sarıgöl, 2016 yılı için planlanan devlet destek ve teşvikleri ile proje bazlı yapılan çalışmaları anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı