REKLAMI GEÇ

DSO’DA yoğun ziyaret trafiği

DSO’DA yoğun ziyaret trafiği

Denizli Sanayi Odası’ (DSO) yoğun bir ziyaret trafiği yaşandı. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Earhan Uzun ve Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci DSO’yu, Oda Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 09:44

11. Motorlu Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, DSO’yu ziyaret ederek, Oda Başkanı Müjdat Keçeci, yönetim kurulu üyesi Samet Tunay Gündüz ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu ile bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnunişeti dile getiren Keçeci, Tuğgeneral Uzun’a Denizli’nin güncel ekonomik durumu, ihracat ve istihdamla ilgili bilgi verdi.

Tuğgeneral Uzun da verdiği bilgilerden dolayı Keçeci’ye teşekkür ederek, Türkiye’nin komşularında yaşanan olayların ekonomiyi oldukça etkilediğini belirtti.

ic-vergi

EVCİ’NİN ZİYARETİ
Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında DSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Evci ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden DSO Başkanı Müjdat Keçeci, “Bu toplumda yaşıyorsak, huzur içinde yaşıyorsak, devletten birtakım beklentilerimiz varsa, mutlaka herkes üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmelidir. Bu konuda Denizli Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

Evci de vergi bilincinin etkili bir biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini düzenleyeceklerini, vergi bilincini geliştirmenin sadece vergi idaresiyle değil bütün sivil toplum ve kamu kurumlarının desteğiyle oluşacağını vurguladı.

ic-emniyetDSO YÖNETİMİNDEN NAMAL’A ZİYARET
Bu arada DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Başkan Yardımcısı Gültekin Okay Salgar, Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, yönetim kurulu üyeleri Cemal Gürsel Özdemir ve Samet Tunay Gündüz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti.

Namal’a görevinde başarılar dileyen Keçeci, “Denizli’miz genel anlamda huzurlu bir şehridir. Bu huzur sizinle devam edecektir” dedi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da, Denizli’de huzur ve güveni devem ettireceklerini, bunun için gece-gündüz görev başında olacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı