REKLAMI GEÇ

10 finalist belli oldu

10 finalist belli oldu

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) tarafından düzenlenen 3. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu. 10 finalistin katılacağını yarışma için geri sayım başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2014 Pazartesi, 16:53

İlk kez 2012 yılında düzenlenen Ev ve Plaj Giyim Yarışması’nın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek. Ekonomi Bakanlığı’nın destekleriyle DENİB tarafından düzenlenen yarışmada, finale kalan 10 tasarımcı belirlendi.

denizli-denib-ev-ve-plaj-giyimi-yarismasi-ic

Bu yılki teması “Dönüşüm” olan Ev ve Plaj Giyimi Yarışması’nın finalinde Hatice Kübra Çiçek, Mavisu Demirdağ, Merve Gümüş, Nurten Yüksel, Sema Çağlar, Serkan Günay, Sevilay Atalay, Sezer Aksoy, Özüm Atalay veYasemin Şen yarışacak. Bu finalistlerin tasarımları, eylül ayının ilk haftasında yapılacak defilede beğeniye sunulacak.

3. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması ile ilgili hazırlıkları sosyal medyadan paylaşan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Yarışmacılar, ön çekimler için Denizli’nin Buldan ilçesinde bir araya geldi. Eylüldeki görkemli defileyle dereceye girenler belirlenecek. İlk üç sırayı paylaşanlara para ödülünün yanı sıra yurt dışında eğitim olanağı da sağlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı