REKLAMI GEÇ

Devecioğlu Esnaf Birliği’ne aday

Devecioğlu Esnaf Birliği’ne aday

Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, 23 yıl görev yaptıktan sonra aday olmama kararı aldı. Çelikkol yerine ise Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2018 Çarşamba, 13:00

Denizli’de Esnaf Odaları Birliği’nde yeni bir dönem başlayacak. 6 Mayıs’ta bağlı 67 odadan 501 delegenin yeni yönetimini belirleyeceği birlikte, 23 yıldır başkanlık görevini yürüten Musa Çelikkol aday olmayacağını duyurdu. Duayen Başkan Çelikkol yerine kimin geçeceğini de işaret etti. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu şimdilik tek aday olarak kongreye hazırlanıyor.

TOPLANTI YAPTILAR
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Başkan Yardımcısı Cavit Baydemir ve aday Turgut Devecioğlu bugün ortak bir toplantıda kongre sürecini değerlendirdi.

Başkan Çelikkol, 1968 yılında Denizli Şoförler Odası Başkanlığı’na başladığını 50 yıldır Denizli’de esnaf hayatının içinde olduğunu belirterek, “4 yıl önceki kongreden sonra bir daha aday olmayacağımı açıklamıştım. Bu sözümün arkasında duruyorum. 6 Mayıs’taki kongrede aday olmayacağım. Turgut Devecioğlu ile daha önce çeşitli dönemlerde yönetimlerde birlikte görev aldık. Kendisi çalışkan ve dürüst bir arkadaşımızdır. Ona da elimizden geldiğince destek olacağımızın bilinmesini isterim. Denizli Esnaf Odaları Birliği 32 bin üyesi ile kentin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Burada önemli işler yaptık. İnanıyorum ki, Turgut Devecioğlu daha da iyi işler yapacaktır” dedi.

Denizli Elektrikçiler Odası Başkanı ve aynı zamanda birlik başkan yardımcısı Cavit Beydemir ise Başkan Musa Çelikkol ile uzun süredir birlikte çalıştıklarını belirterek yeni dönemde kendisinin de görev almayacağını kaydetti. Diğer yandan Çelikkol’un Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ndeki görevi ise devam ediyor. Çelikkol konfederasyondaki görevlerinden ise Eylül ayındaki genel kurulla birlikte ayrılmayı planladığını belirtti.

DEVECİOĞLU: SİZE HER ZAMAN İHTİYAÇ VAR
6 Mayıs’taki kongrenin tek adayı olması beklenen Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Çelikkol’un 50 yılık deneyiminden faydalanacaklarının altını çizerken, “Başkanımın beni işaret etmesinden gurur duydum. Denizli esnaf ve sanatkar camiasına 50 yıllık hizmeti için teşekkür ederim. Onun yanında zaman zaman görev aldım Tecrübe, bilgi ve becerisinden faydalandım. Adaylığımı açıklarken de yanımda olması bana güç verdi. Başkanımızın bundan sonra da yanımızda olacağını ifade etmek isterim. Bu güne kadar 32 bin üyemize dolu dolu hizmetler verildi. Birliğin tüm imkanları esnaflarımızla ve odalarımızla paylaşıldı. Biz de bundan sonraki süreçte tüm esnaflarımızın yanında olacağız. Daha da iyi hizmet edebilmek için mücadele vereceğiz. 67 odamızla da içi içe olacağız. Başkanımızı örnek alıp bundan sonra da 19 ilçemizle birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı