REKLAMI GEÇ

İKİ ÖĞRENCİSİNİ BAŞKAN YAPTI

İKİ ÖĞRENCİSİNİ BAŞKAN YAPTI

Mali müşavirlerde başkanlık el değiştirdi Horzum görevi Yavaş’a devretti. İki başkan üzerinde de büyük emeği bulunan öğretmenleri Halis Bilgetay öğrencilerinin başarısı ile gurur duyuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 12:56

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda yönetim kuruluna birer üye ile giren Ali Osman Horzum ile Himmet Yavaş’ın, oda yönetimi konusundaki uzlaşıları ikinci dönemine girdi. Horzum geçen yıl Haziran ayından bu yana sürdürdüğü Denizli SMMMO Başkanlığı görevini bırakarak yapılan oymlamada Himmet Yavaş’a destek oldu ve odanın yeni başkanı seçilmesini sağladı.

Dün gerçekleşen CHP il kongresinde bir araya gelen Horzum ve Yavaş’ın sürpriz bir de konukları oldu.

Her iki başkanın da üzerinde büyük emekleri bulunan Çal Ticaret Lisesi Mesleki Uygulama Dersi öğretmeni Halis Bilgetay öğrencileri ile objektiflere yakalandı.

1981 yılı mezunu iki öğrencisinin de odada başkanlık yapmasının gururunu yaşayan Bilgetay’la Horzum ve Yavaş da yakından ilgilendi.

ÖĞRETMENLERİNİN BAŞKANLIĞINI YAPTILAR
Eğitimcilik mesleğinden ayrıldıktan sonra Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyesi olarak mali müşavirlik hizmeti veren Bilgetay’a oda da ise her iki öğrencisi de başkanlık yaptı. Horzum ve Yavaş mesleki gelişimlerinde öğretmenleri Halis Bilgetay’ın kendilerine verdiği katkının önemine dikkat çekerken, Denizli SMMMO’nın daha iyi yerlere gelmesi için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı