REKLAMI GEÇ

İMO Denizli Şubesi’nde Şenel dönemi

İMO Denizli Şubesi’nde Şenel dönemi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi’nin yeni başkanı Meslekte Birlik Grubu’nun adayı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel oldu.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 10:13

İMO Denizli Şubesi’nin12. Dönem Olağan Genel Kurulu tamamladı. 750 delegenin oy kullandığı seçimde, Doç. Dr. Şevket Murat Şenel başkanlığa seçilirken,Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’ndan Bülent Şahan, yönetim kuruluna girmeyi başardı.

Oda üyeleri, yeni yönetimi belirlemek üzere Pazar günü sandık başına gitti. Meslekte Birlik Grubu ile Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun çıkardığı listeler yönetim için yarıştı. 750 üyenin oy kullandığı seçimler sonucunda, bir önceki genel kurulda Hayri Ün ile kazanan Meslekte Birlik Grubu, bu kez de Doç. Dr. Şevket Murat Şenel ile kazanmayı başardı.

YÖNETİM KURULU 6-1 OLDU
Yönetim kurulu seçiminde ise oylama çarşaf sistemle yapıldı.Oylama sonucunda Doç. Dr. Şevket Murat Şenel’in listesinden Baybars Saracoğlu, Naile Peker, Orhan Devecioğlu, Recep Uzunca ve Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün seçildi. Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’ndan ise Bülent Şahan, yönetim kurulunda yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı