REKLAMI GEÇ

İMO, “Şenel ile devam” dedi

İMO, “Şenel ile devam” dedi

İnşaat Mühendisleri Odası’nın 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki dönemden bu yana başkanlık görevini yürüten Şevket Murat Şenel güven tazeledi. Meslekte Birlik Grubu’nun listesi delinmedi, 7 kişilik yönetim kurulu ve 7 genel merkez delegesi Şenel’in ekibinden oluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2018 Pazartesi, 16:23

İnşaat Mühendisleri Odası’nın iki gün süren 14. Olağan Genel Kurulu’nun ikinci gününde seçimler yapıldı. Çekişmeli geçen seçimlere mühendisler yoğun ilgi gösterdi, 1399 üyeden 1007’si oy kullandı. Meslekte Birlik ve Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun yarıştığı seçimlerde iki dönemden bu yana oda başkanlığını yürüten Meslekte Birlik Grubu’nun adayı Şevket Murat Şenel 548 oyla yeniden başkan seçildi. Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun adayı Kemal Tiryaki ise 404 oy aldı.

Çarşaf liste yöntemiyle yapılan seçimlerde Meslekte Birlik Grubu fire vermedi. 7 kişilik yönetim kurulunun tamamı ve 7 genel merkez delegesi Meslekte Birlik Grubu’ndan seçildi.

Üçüncü kez başkan seçilen Şevket Murat Şenel, ekibiyle birlikte sevinç pozu verdi, “İnşaat Mühendisleri Odası seçimlerine katılarak şahsıma ve ekibime destek olan, bu şerefli ve zor göreve bizleri layık gören, amacımızı ve gayretlerimizi oyları ile ödüllendiren ve bu yolda yalnız yürümediğimizi bizlere gösteren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Yönetim Kurulu, Şevket Murat Şenel başkanlığında Recep Uzunca, Mehmet Serkan Dayıoğlu, Uğur Güzin, Fatih Soysaç, Barış Şengün ve Savaş Polat’tan oluşurken, genel merkez delegeliklerine M. Hakan İlhan, Erdinç Hayta, Niyazi Türlü, İhsan Aydın Şahin, Mehmet Yıldız, Şevket Murat Şenel ve Cüneyt Şahinoğlu seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı