REKLAMI GEÇ

İMO: Sorunların çözümüne katkı koymaya hazırız

İMO: Sorunların çözümüne katkı koymaya hazırız

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, büyükşehirle birlikte yeni dönemde ortaya çıkacak sorunların çözümüne katkı koymaya hazır olduklarını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 12:40

İMO Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Vali Abdülkadir Demir’i ziyaret etti. İMO’nun faaliyetleriyle ilgili Vali Demir’e bilgi sunan Şenel, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi olarak 1975 yılından bu yana hem proje denetimi, hem de mesleki denetimler konusunda hizmet verdiklerini söyledi.

Yerel yönetimlerle problemlere ortak çözüm üretmeye hazır olduklarını da kaydeden Şenel, “Denizli büyükşehir oldu. İlimiz, mevzuat ve yetkiler anlamında yeni bir yapılanmanın eşiğinde. Bu anlamda karşılaşacak bütün sorunlarda somut çözüm önerileri getirmeye ve İMO olarak gereken katkıyı vermeye hazırız” dedi.

Vali Demir ise Denizli’nin yeniden yapılanmakta olduğuna dikkat çekerek, geçen dönemde özellikle kamu binaları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sırasında katkılarından dolayı İMO’ya teşekkür etti. Demir, İnşaat Mühendisleri Odası’na her türlü desteği vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı