REKLAMI GEÇ

İMO’da ilk kez tek listeli seçim

İMO’da ilk kez tek listeli seçim

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi’nin olağan genel kurulu bugün yapılan seçimlerle tamamlanacak. Bir ilkin gerçekleştiği genel kurulda, İMO Denizli Şubesi tarihinde ilk kez tek listeyle seçim yapılıyor. Bir önceki genel kurulda aday olan Bülent Şahan da, şube başkanı Doç. Dr.Şevket Murat Şenel’in listesinde yer alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2016 Pazar, 13:28

İMO Denizli Şubesi’nin dün gündemde yer alan konuların görüşülmesiyle başlayan olağan genel kuruluna bugün seçimlerle devam ediliyor. Üyeler oylarını İMO Şubesi’nde kullanırken, yönetim kurulu ve genel merkez delegeleri belirlenecek.

LİSTE DIŞINDA BAŞVURU OLMADI
Genel kurulda yönetim ve genel merkez delegesi adaylığı için sürenin dolduğu dün akşama kadar divan başkanlığına tek liste verildi. Şube Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel’in hazırladığı listede yönetim kurulunda Bülent Şahan, Ali Aydın, Recep Uzunca, Naile Peker, Işıl Gürsoy Şengün ve Yavuz Yıldırım yer alıyor.

“HAMALLIK İLE MÜHENDİSLİK AYRILMALI”
Bu arada şube başkanlığına yeniden aday olan Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, yaptığı açıklamada, yapacakları yeniliklerle oda ile üyeler arasındaki bağı ve ilişkileri daha da iyileştireceklerini söyledi. Şenel, “Bizim beyni yüreğinden büyük meslektaşlarımızın varlığına ihtiyacımız var. Şu anki enerjinin somut hale gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim iki problemimiz var. Birincisi 1953’de çıkan TMMOB Yasası ile idare edilemez halde olmamız. Demokratik bir yasaya ihtiyacımız var. İkinci problem yerelde çözülecek. Metrekaresi 75 kuruşa yapılan projenin ne meslektaşlarımıza hayrı var ne de bu şehrin kent yapısına hayrı var. Hamallık ile mühendisliği ayırmamız gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı