REKLAMI GEÇ

İSO ikinci 500 listesinde 12 Denizlili dev

İSO ikinci 500 listesinde 12 Denizlili dev

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ikinci 500 sıralamasını açıkladı. Listede geçen yıl 13 olan Denizlili şirket sayısı bu yıl 12’ye geriledi. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, listede yer alan firmaları kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2018 Salı, 16:54

İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı ikinci 500 sıralamasını değerlendiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, geçen yıl 13 olan firma sayısının 12’ye gerilediğini söyledi.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci “Bu yıl İSO İkinci 500 sıralamasındaki firma sayımız bir azaldı. Benzer şekilde Birinci 500 sıralamasındaki de bir firma azalmıştı. Geçen sene sıralamada yer alıp bu sene giremeyen şirketlerimiz yanında, geçen yıllarda sıralamada kendine yer bulamayıp bu sene listeye dahil olan şirketlerimiz de mevcut. Sıralamada yer alan firma sayımızın bir azalmasına rağmen, listeye dahil olan firmaların toplam üretimden net satışlar rakamının %22,3 arttığını görüyoruz. Tekstil-konfeksiyon sektörü 5 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3, inşaat sektörü 2, gıda ve enerji sektörleri 1’er firma ile listede yer aldı. Listede kendine yer bulan tüm şirketlerimizi kutluyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı